کد خبر : 332907
انتشار : ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ - 23:55
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

همه محورهای مواصلاتی اصفهان لغزنده است؛ باد و کولاک برف در محورهای غربی

رئیس پلیس راه استان اصفهان گفت: محورهای مواصلاتی استان اصفهان لغزنده و وزش باد و کولاک برف در محورهای غربی گزارش شده است.

همه محورهای مواصلاتی اصفهان لغزنده است؛ باد و کولاک برف در محورهای غربی

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سرهنگ علی مولوی در خصوص آخرین وضعیت محورهای استان اصفهان با توجه به بارش برف و باران اظهار کرد: از شب گذشته بارش باران و برف به ویژه در محورهای غربی استان اصفهان گزارش شده است.

به نوشته مهر؛ وی ادامه داد: با توجه به بارش باران و برف شاهد لغزنده بودن محورهای مواصلاتی بودیم که توصیه می‌شود هموطنان از سفرهای غیر ضرورتی در محورهای مواصلاتی استان و به ویژه محورهای غربی که وزش باد و کولاک برف را داریم خودداری کنند.

رئیس پلیس راه استان اصفهان با بیان اینکه همراه داشتن تجهیزات تردد زمستانی ضروری است، گفت: حرکت با سرعت مطمئنه، رعایت فاصله طولی مورد توجه باشد و از چراغ‌های مه شکن استفاده شود.

سرهنگ مولوی ادامه داد: همچنین در صورت استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی مسافران نسبت به رفتار خطرپذیر راننده توجه داشته باشند و در صورت هرگونه رفتار خطرپذیر پلیس را در جریان بگذارند.

وی اضافه کرد: خوشبختانه طی ۲۴ ساعت اخیر تصادف ویژه گزارش نشده است.

اخبار مرتبط:
اصفهان خنک‌تر می‌شود
اصفهان خنک‌تر می‌شود

کارشناس مسئول پیش‌بینی اداره کل هواشناسی استان اصفهان از تداوم روند کاهشی کمینه‌ دما طی ۲۴ ساعت آینده خبرداد.

نخستین ربات پهپاد آتش‌نشان در اصفهان رونمایی می‌شود
نخستین ربات پهپاد آتش‌نشان در اصفهان رونمایی می‌شود

شهردار اصفهان از رونمایی از نخستین ربات پهپاد آتش‌نشان در اصفهان خبر داد.

هر حادثه مشکوک به فرونشست در اصفهان باید جدی گرفته شود
هر حادثه مشکوک به فرونشست در اصفهان باید جدی گرفته شود

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اصفهان با تاکید بر اینکه هر حادثه مشکوک به فرونشست باید جدی گرفته شود، گفت: زاینده رود نزدیک به ۲ دهه است نقش تغذیه آبخوان‌های استان را از دست داده و اکنون باید با اقدامات جایگزین مانع از تشدید این پدیده شویم.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است