کد خبر : 332889
انتشار : ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ - 19:35
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

فواد ایزدی، فعال سیاسی نزدیک به جلیلی: برداشتن تحریم‌ها دست ترامپ نیست

ایزدی گفت: به نظر می‌رسد دوستان توجه نمی‌کنند که برداشتن تحریم‌ها دست ترامپ نیست و این کنگره آمریکاست که باید در این زمینه همراهی و اقدام عملی کند.

فواد ایزدی، فعال سیاسی نزدیک به جلیلی: برداشتن تحریم‌ها دست ترامپ نیست

به گزارش سایت خبری مدارا: «فواد ایزدی» فعال سیاسی در ارتباط با اظهارات اخیر مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه مذاکره با آمریکا با توجه به بدعهدی‌های گذشته این کشور در مورد ایران، غیرعاقلانه، غیرهوشمندانه و غیرشرافتمندانه است و نباید با آن مذاکره کرد، اظهار کرد: افرادی که صحبت از مذاکره با آمریکا می‌کنند و بر آن اصرار دارند، در این راستا بعضا به مشکلات اقتصادی کشور اشاره می‌کنند و اینکه مردم تحت فشار هستند و با مذاکره این امکان فراهم می‌شود که تحریم‌ها برداشته شود و فضای تنفسی برای کشور بوجود آید، در حالی که به نظر می‌رسد این دوستان توجه نمی‌کنند که برداشتن تحریم‌ها دست ترامپ نیست و این کنگره آمریکاست که باید در این زمینه همراهی و اقدام عملی کند.

او با بیان اینکه «در حال حاضر هیچ نشانه‌ای وجود ندارد که کنگره آمریکا بخواهد این تحریم‌ها را بردارد و به نظر می‌رسد حتی به دنبال افزایش فشارها و تحریم‌ها علیه ایران نیز هستند»، گفت: در تابستان گذشته بنیامین نتانیاهو حدود ۵۲ دقیقه در کنگره آمریکا سخنرانی کرد و او بارها توسط اعضای کنگره آمریکا به خاطر جنایت‌هایی که علیه مردم غیرنظامی غزه و فلسطین انجام داده بود، مورد تشویق قرار گرفت؛ حال چگونه از این کنگره می‌توان انتظار داشت که اقدام به رفع تحریم‌ها علیه ایران کند؟!

وی با ابراز عقیده مبنی بر اینکه «حتی اگر ترامپ بخواهد بر روی کنگره در این زمینه اثرگذار باشد، نمی‌تواند این کار را انجام دهد و شواهدی وجود ندارد که او بتواند اعضای کنگره را در این زمینه به خط کند»، در بخش دیگری از صحبت‌های خود در این مصاحبه، به یادداشت اجرایی که ترامپ علیه ایران به امضا رسانده است، اشاره کرد و گفت: ترامپ در صحبت‌های خود می‌گوید که می‌خواهیم، ایران سلاح هسته‌ای نداشته باشد ولی آنچه که در سند فشار حداکثری قید شده بر این موضوع اشاره شده که ایران باید در زمینه داشتن سلاح‌های متعارف نیز محدود شود و محدودیت‌های جدی علیه برنامه‌های هسته‌ای، نظامی، موشکی ایران و صادرات نفت ایران ایجاد شود.

ایزدی خاطرنشان کرد: با توجه به تجربیات سال‌های گذشته و تحولاتی که در روزهای اخیر شاهد آن بودیم، مذاکره با این مجموعه نه تنها دردی را دوا نمی‌کند، بلکه ممکن است به دردهای کشور نیز بیفزاید چراکه در آن صورت کشور معطل نتایج مذاکرات خواهد شد، خمودگی در بخش‌های مختلف کشور ایجاد می‌شود و جامعه نسبت به هرگونه خبری در ارتباط با مذاکرات شرطی می‌شود و قطعاً ایجاد چنین فضایی به نفع کشور نیست.

اخبار مرتبط:
ادعای آزادی سعید مدنی تکذیب شد
ادعای آزادی سعید مدنی تکذیب شد

همسر سعید مدنی آزادی این جامعه شناس را تکذیب کرد

آقامیرسلیم: مردم پیامرسان‌های بیگانه را کنار بگذارند
آقامیرسلیم: مردم پیامرسان‌های بیگانه را کنار بگذارند

میرسلیم گفت: آگاه کردن دقیق و صادقانه مردم برای پرهیز مطلق از پیام رسان‌های بیگانه بهترین راهکار است والا ادامه وضع موجود به ضرر همه خواهد بود جز اسرائیل.

اجرای طرح‌های ضربتی جمع‌آوری اتباع غیرمجاز در پایتخت/ با کارفرمایان متخلف برخورد می‌شود
اجرای طرح‌های ضربتی جمع‌آوری اتباع غیرمجاز در پایتخت/ با کارفرمایان متخلف برخورد می‌شود

فرماندار تهران از اجرای طرح‌های ضربتی برای جمع‌آوری و بازگشت اتباع غیرمجاز به کشور مبدا خبر داد و بر اهمیت همکاری دستگاه‌های اجرایی، انتظامی و مشارکت شهروندان در ارتقای امنیت و آرامش شهری تاکید کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است