کد خبر : 33288
انتشار : ۱۳۹۷/۰۸/۱۷ - 10:12
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

قیمت نفت سنگین ایران افزایش یافت

قیمت نفت سنگین ایران افزایش یافت

[ad_1]

شرکت ملی نفت ایران قیمت برخی گریدهای نفتی شامل نفت سنگین ایران، فروزان و سروش را افزایش داد.
صادرات نفت ایران

_سایت خبری مدآرا، پلاتس به نقل از یک منبع آگاه در شرکت ملی نفت ایران گزارش کرد قیمت فروش رسمی گرید “نفت سبک ایران” در حالی به میزان ۱.۳۰ دلار در هر بشکه بالاتر از میانگین شاخص قیمت عمان/دوبی که پلاتس برای دسامبر ارزیابی کرده است، قرار دارد که ۱۰ سنت نسبت به نوامبر کاهش نشان می‌دهد.

اما  شرکت ملی نفت ایران قیمت سایر گریدهای نفتی شامل نفت سنگین ایران، فروزان و سروش برای بارگیری در دسامبر از جزیره خارک به مقصد آسیا را افزایش داد.

قیمت گرید “نفت سنگین ایران” به میزان ۲۰ سنت در هر بشکه نسبت به قیمت نوامبر افزایش پیدا کرد و ۵۵ سنت در هر بشکه ارزان‌تر از میانگین شاخص قیمت عمان/دوبی که پلاتس برای دسامبر ارزیابی کرده است، قرار گرفت. قیمت گرید فروزان نیز ۲۰ سنت در هر بشکه نسبت به قیمت نوامبر افزایش پیدا کرد و با تخفیف ۴۰  سنت در هر بشکه ارزان‌تر از شاخص قیمت عمان/دوبی فروخته خواهد شد.

قیمت فروش گرید سروش در دسامبر ۴۰ سنت در هر بشکه نسبت به قیمت نوامبر بالا رفت و ۵.۵۰ دلار در هر بشکه ارزان‌تر از شاخص قیمت عمان/دوبی شد.

انتهای پیام

[ad_2]

لینک منبع

اخبار مرتبط:
خطیب: اسناد انرژی هسته‌ای و اسناد ذی‌قیمت اسرائیل طبقه‌بندی‌شده آنها به کشور منتقل شد
خطیب: اسناد انرژی هسته‌ای و اسناد ذی‌قیمت اسرائیل طبقه‌بندی‌شده آنها به کشور منتقل شد

وزیر اطلاعات با بیان اینکه اسرائیل به اقرار خودشان با یک اپیدمی به نام نفوذ و جاسوسی برای ایران در میان خود مواجه است، عنوان کرد: اخیراً اعلام کردند که یک افسر نیروی هوایی به‌عنوان جاسوس ایران دستگیر شد، اسناد انرژی هسته‌ای و اسناد ذی‌قیمت طبقه‌بندی‌شده آنها به کشور منتقل شد که اینها نشان‌دهنده توانمندی و اقتدار کشور، دستگاه‌های نظامی، اطلاعاتی و امنیتی بود و ما شاهد یک ایرانِ مقتدر در جنگ دوازده‌روزه و دفاع مقدس بودیم و تخریب‌هایی بر رژیم تحمیل، که کاهش محبوبیت و جایگاه و منزلت رژیم در دنیا حاصل شد.

رئیس جمهوری سابق برزیل بازداشت شد
رئیس جمهوری سابق برزیل بازداشت شد

«ژائیر بولسونارو» رئیس‌جمهوری پیشین برزیل، امروز (شنبه ۱ آذر) چند روز پیش از آن‌که قرار بود اجرای حکم زندانش به‌دلیل رهبری تلاش برای کودتا آغاز شود، در اقامتگاه خود در پایتخت این کشور بازداشت شد.

هشدار رئیس پلیس فتا فراجا درباره انتشار ویدئوهای جعلی هوش مصنوعی منتسب به مأموران
هشدار رئیس پلیس فتا فراجا درباره انتشار ویدئوهای جعلی هوش مصنوعی منتسب به مأموران

رئیس پلیس فتا فراجا اعلام کرد: صفحاتی در شبکه اجتماعی اینستاگرام با بهره‌گیری از هوش مصنوعی اقدام به انتشار ویدئوهای جعلی منتسب به مأموران فراجا کرده‌اند و تأکید کرد که این اخبار کاملاً جعلی است و موضوع به‌صورت جدی در حال پیگیری می‌باشد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است