کد خبر : 332858
انتشار : ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ - 17:33
دسته‌بندی : اقتصادی، برگزیده ها
چاپ

زمان واریز یارانه نقدی بهمن ۱۴۰۳ مشخص شد

زمان واریز یارانه نقدی بهمن ۱۴۰۳ مشخص شد.

زمان واریز یارانه نقدی بهمن ۱۴۰۳ مشخص شد

به گزارش سایت خبری مدارا: اقتصادآنلاین نوشت: یارانه نقدی ماه بهمن طبق جدول زمان‌بندی واریز یارانه ارائه شده از سوی سازمان هدفمندی یارانه‌ها واریز خواهد شد.

بر اساس جدول مذکور، یارانه نقدی طی ۳ مرحله از ۲۰ تا ۳۰ بهمن واریز خواهد شد. در مرحله نخست آن گروه از یارانه‌بگیران که تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی هستند، یارانه یا مستمری خود را در روز شنبه ۲۰ بهمن دریافت خواهند کرد.

در مرحله سوم نیز یارانه‌بگیران دهک‌های چهارم تا نهم مبلغ ۳۰۰ هزار تومان یارانه نقدی خود را در تاریخ ۳۰ بهمن دریافت خواهند کرد.

چندی پیش رحیم زارع سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه به دولت پیشنهاد کرد مبلغ یارانه نقدی با ۱۰۰ هزار تومان افزایش مواجه شود.

رحیم زارع گفت: دولت در لایحه بودجه ۱۴۰۴، نرخ ارز ترجیحی کالاهای اساسی را از ۲۸۵۰۰ به ۳۷۵۰۰ افزایش داده است که این مسئله قطعا بهای کالاهای اساسی را تحت شعاع قرار می‌دهد. طبق محاسباتی که ما داشتیم، با اعتبارات ریالی حاصل از افزایش نرخ ارز ترجیحی کالاهای اساسی، دولت می‌تواند حداقل ۱۰۰ هزار تومان به یارانه‌ نقدی فعلی اضافه کند یا اینکه این مبلغ را در قالب کالابرگ به مردم بدهد که پیشنهاد ما پرداخت کالابرگ به مردم است، چراکه از افزایش حجم نقدینگی در اقتصاد کشور جلوگیری می‌کند.

این سخنان باعث شد که شایعاتی در خصوص افزایش مبلغ یارانه نقدی از بهمن ۱۴۰۳ منتشر شود اما طبق بررسی‌های انجام شده، یارانه نقدی در دو ماه پایانی سال تغییر پیدا نخواهد کرد.

مبلغ یارانه نقدی از سال ۱۴۰۱ تاکنون، ۴۰۰ هزار تومان برای یارانه بگیران دهک‌های اول تا سوم و ۳۰۰ هزار تومان برای یارانه بگیران دهک‌های چهارم تا نهم بوده و افراد مشمول دهک‌ درآمدی دهم نیز از دریافت یارانه محروم هستند.

بنابراین در بهمن ۱۴۰۳ نیز یارانه نقدی به مانند ماه‌های قبل برای یارانه بگیران دهک‌های اول تا سوم و دهک‌های چهارم تا نهم به ترتیب ۴۰۰ هزار تومان و ۳۰۰ هزار تومان برای هر نفر خواهد بود.

اخبار مرتبط:
گروسی، مدیرکل آژانس: از تلاش‌های مصر برای بازسازی راه‌های ارتباط میان ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قدردانی می‌کنم
گروسی، مدیرکل آژانس: از تلاش‌های مصر برای بازسازی راه‌های ارتباط میان ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قدردانی می‌کنم

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در پیامی از تلاش وزیر امور خارجه مصر برای احیای روابط میان آژانس و ایران قدردانی کرده و بر تلاش برای اعتمادسازی لازم به منظور ازسرگیری گفت‌وگوها درباره برنامه هسته‌ای ایران تاکید کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران: ۳ بیمارستان استان تهران به طور غیرمستقیم مورد حمله رژیم صهیونیستی در جنگ ۱۲روزه قرار گرفت که بخشی از آنها تخریب شد
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران: ۳ بیمارستان استان تهران به طور غیرمستقیم مورد حمله رژیم صهیونیستی در جنگ ۱۲روزه قرار گرفت که بخشی از آنها تخریب شد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: بیمارستان‌های «حضرت فاطمه زهرا (س)»، «شهید مطهری» و یکی از مراکز درمانی در رباط کریم به طور غیرمستقیم مورد حمله رژیم صهیونیستی در جنگ ۱۲روزه قرار گرفت که بخشی از آنها تخریب شد ولی تلفاتی نداشتیم.

زاکانی: ۸ میلیون تومان برای تعمیرات هر متر منازل آسیب دیده‌ی جنگ پیشنهاد شده است / اولویت با منازلی است که قابل تعمیر هستند
زاکانی: ۸ میلیون تومان برای تعمیرات هر متر منازل آسیب دیده‌ی جنگ پیشنهاد شده است / اولویت با منازلی است که قابل تعمیر هستند

شهردار تهران با تأکید بر اولویت اسکان اضطراری برای آسیب‌دیدگان،گفت: پیشنهاد شده است، ۸ میلیون تومان برای تعمیرات هرمتر منازل آسیب دیده از جنگ تحمیلی اختصاص داده شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است