کد خبر : 332847
انتشار : ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ - 17:26
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

سخنگوی دولت: به مذاکره غیرشرافتمندانه تن نمی‌دهیم

«فاطمه مهاجرانی» امروز شنبه 20 بهمن 1403 با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس، نوشت: راهبرد دولت شنیده شدن یک صدای واحد از ایران است.

سخنگوی دولت: به مذاکره غیرشرافتمندانه تن نمی‌دهیم

به گزارش سایت خبری مدارا: «فاطمه مهاجرانی» امروز شنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۳ با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس، نوشت: راهبرد دولت شنیده شدن یک صدای واحد از ایران است.سخنگوی دولت با تاکید بر اینکه همه به مشکلات واقف هستیم، ادامه داد: امروز نسبت به دیروز نیاز بیشتری به وفاق و همدلی برای عبور از مشکلات داریم. مذاکرات با کشورهای اروپایی ادامه خواهد داشت و همه به خوبی می‌دانند ایران در شرایطی که مذاکره غیرشرافتمندانه باشد، به آن تن نخواهد داد.

اخبار مرتبط:
ترامپ: سانتریفیوژهای ایران باید برچیده شوند!
ترامپ: سانتریفیوژهای ایران باید برچیده شوند!

​ترامپ گفت که خواهان برچیده شدن کامل تاسیسات غنی سازی ایران است. وی مدعی شد این کار در مذاکرات یا در بمباران ، انجام خواهد شد.

وزیر نفت: صادرات نفت در بالاترین سطح ممکن ادامه پیدا کرده است
وزیر نفت: صادرات نفت در بالاترین سطح ممکن ادامه پیدا کرده است

وزیر نفت گفت: برنامه‌ریزی برای تکمیل بیش از ۳۰ طرح بزرگ صنعت نفت با سرمایه‌گذاری حدود ۱۰ میلیارد دلار تا پایان ۱۴۰۴ از اولویت‌های اجرایی و عملیاتی وزارت نفت است.

هاآرتص: مقام‌های سوری در اواخر آوریل به‌طور محرمانه به اسرائیل سفر کرده‌اند
هاآرتص: مقام‌های سوری در اواخر آوریل به‌طور محرمانه به اسرائیل سفر کرده‌اند

روزنامه «هاآرتص» فاش کرد که مقام‌های سوری در اواخر آوریل به‌طور محرمانه به اسرائیل سفر کرده‌اند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است