کد خبر : 332847
انتشار : ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ - 17:26
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

سخنگوی دولت: به مذاکره غیرشرافتمندانه تن نمی‌دهیم

«فاطمه مهاجرانی» امروز شنبه 20 بهمن 1403 با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس، نوشت: راهبرد دولت شنیده شدن یک صدای واحد از ایران است.

سخنگوی دولت: به مذاکره غیرشرافتمندانه تن نمی‌دهیم

به گزارش سایت خبری مدارا: «فاطمه مهاجرانی» امروز شنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۳ با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس، نوشت: راهبرد دولت شنیده شدن یک صدای واحد از ایران است.سخنگوی دولت با تاکید بر اینکه همه به مشکلات واقف هستیم، ادامه داد: امروز نسبت به دیروز نیاز بیشتری به وفاق و همدلی برای عبور از مشکلات داریم. مذاکرات با کشورهای اروپایی ادامه خواهد داشت و همه به خوبی می‌دانند ایران در شرایطی که مذاکره غیرشرافتمندانه باشد، به آن تن نخواهد داد.

اخبار مرتبط:
پوردستان: ایران در جنگ ۱۲ روزه با همه ظرفیت‌های نظامی ناتو جنگید
پوردستان: ایران در جنگ ۱۲ روزه با همه ظرفیت‌های نظامی ناتو جنگید

رئیس مرکز مطالعات راهبردی ارتش با بیان اینکه اسرائیل با یک پشتوانه عظیم نظامی آمریکایی-غربی پا به میدان جنگ با ایران اسلامی گذاشت، گفت: جمهوری اسلامی ایران در دفاع مقدس ۱۲ روزه، نه‌تنها بااسرائیل ، بلکه با همه ظرفیت‌های نظامی ناتو جنگید.

طحان‌نظیف: بودجه ۱۴۰۵ اول دی‌ماه به مجلس ارائه می‌شود
طحان‌نظیف: بودجه ۱۴۰۵ اول دی‌ماه به مجلس ارائه می‌شود

سخنگوی شورای نگهبان امروز شنبه ۲۹ شهریورماه ۱۴۰۴ در نشست خبری گفت: طرح تغییر فرآیند بررسی لایحه بودجه از سوی شورا، مغایر قانون شناخته نشد و لایحه سال آینده از اول دی‌ماه به مجلس ارائه می‌شود.

کیهان: گرانی‌ها در ایران پروژه آمریکاست
کیهان: گرانی‌ها در ایران پروژه آمریکاست

روزنامه کیهان نوشت: تشدید گرانی‌ها با وجود وفور کالا، طبیعی نیست و مشکوک و آشکارا همسویی با فشار آمریکایی‌هاست. گرانی‌های عجیب و غریب که در تمام کالاها و خدمات مشهود است؛ از سال گذشته و با آغاز دولت چهاردهم، شروع شده و نمی‌توان آن را نتیجه تحریم و مکانیسم ماشه دانست بلکه حاصل بی‌عرضگی برخی مسئولان و نوعی همراهی با دشمن است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است