کد خبر : 332767
انتشار : ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ - 11:50
دسته‌بندی : اجتماعی، برگزیده ها
چاپ

نماینده مجلس: مقصران احتمالی حادثه اتوبوس دانش‌آموزان کرمانی حتما باید تنبیه شوند

یک عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان این‌که اتفاقی که افتاده است باید مورد بررسی سریع قرار گیرد که علت آن پیدا شود، اظهار داشت: در مورد این حادثه باید اگر مقصر یا مقصرانی وجود دارند تنبیه شوند و اگر مقصری نداشته و صرفا یک اتفاق بوده برای جلوگیری از تکرار و پیشگیری از حوادث بعدی برنامه‌ریزی و تمهیدات لازم صورت گیرد.

نماینده مجلس: مقصران احتمالی حادثه اتوبوس دانش‌آموزان کرمانی حتما باید تنبیه شوند

به گزارش سایت خبری مدارا: ایلنا نوشت: اکبر پولادی درباره حادثه برای اتوبوس دانش‌آموزان کرمانی و پیگیری آن در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس، گفت: حضور خانواده‌های مصیبت دیده از این واقعه‌ای که همه ملت را آزرده و سوگوار کرد، تسلیت عرض می‌کنم، نظیر این اتفاق‌ها طی سال‌های مختلف وجود داشته است که باید آسیب‌شناسی و علل آن بررسی شود و از تکرارش جلوگیری شود. به نظر می‌رسد للان باید این مساله را جدی‌تر گرفت.

وی ادامه داد: معمولا وقتی یک حادثه‌ای رخ می‌دهد آن حادثه را بعد از مدتی به فراموشی می‌سپاریم و این در جامعه ما جا افتاده است که در این مورد این رویه پذیرش نیست و باید بررسی شود که چه عللی وجود داشته و ریشه‌ها چیست و از تکرار آن جلوگیری شود.

این نماینده مجلس گفت: البته اتفاق همیشه محتمل است و در نقاط مختلف دنیا معمولا اتفاقات ناگوار صورت می‌گیرد، اما همین اتفاقات هم قابل کنترل و پیشگیری است و باید هم این‌گونه باشد زیرا صدمات و خساراتش کم نیست.

پولادی تاکید کرد: ما باید آسیب‌شناسی کنیم و اشکالات را برطرف کنیم و این خطرات را از سرویس‌های هر کدام از مدارس یا دانشجویان اصلا فرقی ندارد از آحاد ملتی که از وسایل حمل و نقل استفاده می‌کنند، پیشگیری کنیم.

وی با بیان این‌که اتفاقی که افتاده است باید مورد بررسی سریع قرار گیرد که علت آن پیدا شود، اظهار داشت: در مورد این حادثه باید اگر مقصر یا مقصرانی وجود دارند تنبیه شوند و اگر مقصری نداشته و صرفا یک اتفاق بوده برای جلوگیری از تکرار و پیشگیری از حوادث بعدی برنامه‌ریزی و تمهیدات لازم صورت گیرد. از این حادثه همه متاسف و نگران شدند. عمل به آنچه که لازم است وظیفه همه ما بالاخص مسئولینی است که در این زمینه وظایف اجرایی دارند که باید به آن عمل کنند.

اخبار مرتبط:
تکذیب حذف جاسوسان اسرائیل در حمله به اوین
تکذیب حذف جاسوسان اسرائیل در حمله به اوین

سخنگوی قوه قضاییه گفت: شبکه‌های دشمن در داخل شناسایی شدند و ان شاءالله با پیگیری‌های دقیق اطلاعات خوبی را در آینده به ملت شریف می‌رسانیم.

تولید باران مصنوعی برای برطرف کردن آلودگی هوا!
تولید باران مصنوعی برای برطرف کردن آلودگی هوا!

دهلی در حال آماده شدن برای اولین آزمایش باران مصنوعی خود به منظور مقابله با آلودگی هواست و عملیات بارورسازی ابرها را آغاز کرده است. به همین بهانه، این گزارش به روش بارورسازی ابرها و مزایای آن در مقابله با آلودگی هوا پرداخته است.

آقامیرسلیم: پیام‌رسان‌های خارجی تا ۹۰درصد جاسوس هستند!
آقامیرسلیم: پیام‌رسان‌های خارجی تا ۹۰درصد جاسوس هستند!

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در اظهارنظر جنجالی تازه‌ای مدعی شد: پیام‌رسان‌های خارجی جاسوسی را تا ۹۰ درصد افزایش می دهند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است