کد خبر : 332697
انتشار : ۱۴۰۳/۱۱/۱۸ - 22:12
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

معاون رئیس جمهور: اصفهان می‌تواند موتور محرکه توسعه کشور شود

معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: اصفهان در شرایط کنونی می‌تواند موتور محرکه توسعه کشور شود.

معاون رئیس جمهور: اصفهان می‌تواند موتور محرکه توسعه کشور شود

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سید حمید پورمحمدی عصر چهارشنبه در آئین افتتاح مدرسه ۱۲ کلاسه زنده‌یاد حاج محمد کریم باجغلی (واحد شماره ۲) که به همت خیران نیک‌اندیش احداث شده است، اظهار کرد: امید است این کارها در جهت گره گشایی و توسعه و پیشرفت کشور مؤثر واقع شود.

به نوشته مهر؛ وی ادامه داد: حسب جایگاهی که اصفهان در زمینه فرهنگ، توسعه و اقتصاد کشور دارد بسیار دلبسته هستم به اینکه اصفهان در این شرایط بتواند موتور محرکه توسعه کشور شود زیرا انسان‌های بزرگی دارد که در هر مقطعی در بخش غیر دولتی ظهور و بروز می‌کنند.‌

معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان برنامه و بودجه به بازدیدی که در سفرهای پیشین از شهرک سلامت اصفهان داشته، اشاره کرد و گفت: امید است با توجه به رایزنی‌هایی که با مالک این مجموعه در حال انجام است، بتوانیم شهرک سلامت را به منطقه آزاد تبدیل کنیم که به جای رفتن پزشکان از کشور از سراسر دنیا برای درمان به کشور ما سفر کنند.

پورمحمدی با بیان اینکه امید است دولت در زمینه معیشت مردم فائق شود و ما در نسل‌های آینده شاهد ایرانی آباد باشیم، خاطرنشان کرد: مفتخر هستم که در این دروان و در ایام دهه فجر به اصفهان آمدم و به کاری می‌پردازیم که حضور در یک مدرسه و در جمع معلمان، دانش آموزان، خیران و مسئولان است و این امر برای اینجانب نمادین و نیرو بخش است.

وی بر اهمیت عدالت آموزشی تاکید کرد و خطاب به خیران مدرسه ساز گفت: سازمان برنامه و بودجه کاملاً در اختیار شما و آماده هر نوع مشارکت در راستای جهش تولید است که امسال نیز مورد تاکید مقام معظم رهبری است.

رئیس سازمان برنامه و بودجه ادامه داد: هیچ تولیدی نیز پربرکت‌تر از دانش نیست و از این رو آمادگی کامل برای همکاری با خیران داریم.

پورمحمدی افزود: هیچ کجا مانند اصفهان نمی‌تواند جلودار مدرسه‌سازی با کمک خیران باشد و می‌کوشیم در موضوع احداث مدارس تخصیص‌های باقی مانده را تا پایان سال تأمین کنیم.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر در کشور سه نوع مدرسه داریم که دچار آسیب هستند، خاطرنشان کرد: مدارس کانکسی و سنگ و گلی زیبنده بچه‌های ایران نیست و یا مدارسی داریم که به دلیل محدودیت فضا تراکم دانش آموز آنقدر زیاد است که معلم و دانش اموز اذیت می‌شوند.

رئیس سازمان برنامه و بودجه تاکید کرد: امید است نهضت مدرسه سازی که شکل گرفته است، پیش برود و پس از آن با اتکا به هوش مصنوعی و فناوری‌های نوین مسائل کشور را با آیندگان این سرزمین پیش ببریم.

اخبار مرتبط:
زن ۵۰ ساله در استخر کشاورزی در فلاورجان غرق شد
زن ۵۰ ساله در استخر کشاورزی در فلاورجان غرق شد

سخنگوی مرکز اورژانس استان اصفهان از حادثه غرق شدگی زن ۵۰ ساله در استخر کشاورزی در فلاورجان خبر داد.

اصفهان گرم‌تر می‌شود
اصفهان گرم‌تر می‌شود

معاون توسعه و پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان گفت: دمای هوا در این استان از امروز روند افزایش نسبی دارد و تا روز یکشنبه بین ۲ تا ۳ درجه سلسیوس گرم‌تر می‌شود.

خیابان ابوذر رهنان؛ از یک گذر معمولی تا محور تفرجی در دل بافت تاریخی
خیابان ابوذر رهنان؛ از یک گذر معمولی تا محور تفرجی در دل بافت تاریخی

مدیرعامل سازمان نوسازی و بهسازی شهر اصفهان با اشاره به پروژه بازآفرینی «خیابان ابوذر رهنان» توسط این سازمان گفت: این گذر با ارتقاء فضای پیاده‌محور به فضایی گردشگرپذیر تبدیل شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است