کد خبر : 332642
انتشار : ۱۴۰۳/۱۱/۱۸ - 11:40
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

زیدآبادی: تمام فکر و ذکر و همّ و غمّ اصولگرایان تندرو ، عدم مذاکره با آمریکاست/ ظاهرا تحریم های ترامپ برایشان شیرین است

احمد زیدآبادی نوشت: تمام فکر و ذکر و همّ و غمّ اصولگرایان افراطی عدم مذاکره با آمریکاست. گویی هر اقدامی که به جلوگیری از مذاکره منجر شود، از نظر آنان موفقیت و پیروزی برای‌شان محسوب می‌شود. حال اینکه این وسط "تحریم‌های بی‌سابقۀ ترامپ" چه بر سر اقتصاد و مردم و مملکت می‌آورد، برای‌شان علی‌السویه و حتی ظاهراً شیرین و از جنس نعمت است.

زیدآبادی: تمام فکر و ذکر و همّ و غمّ اصولگرایان تندرو ، عدم مذاکره با آمریکاست/ ظاهرا تحریم های ترامپ برایشان شیرین است

به گزارش سایت خبری مدارا: احمد زیدآبادی نوشت: تمام فکر و ذکر و همّ و غمّ اصولگرایان افراطی عدم مذاکره با آمریکاست. گویی هر اقدامی که به جلوگیری از مذاکره منجر شود، از نظر آنان موفقیت و پیروزی برای‌شان محسوب می‌شود. حال اینکه این وسط “تحریم‌های بی‌سابقۀ ترامپ” چه بر سر اقتصاد و مردم و مملکت می‌آورد، برای‌شان علی‌السویه و حتی ظاهراً شیرین و از جنس نعمت است.

برخی سایت‌های خبری وابسته به اصولگرایان افراطی، طوری از “تحریم بی‌سابقۀ ترامپ علیه ایران” خبر داده‌اند که انگار پیروزی بی‌سابقه‌ای نصیب‌شان شده است!

تمام فکر و ذکر و همّ و غمّ آنان عدم مذاکره با آمریکاست. گویی هر اقدامی که به جلوگیری از مذاکره منجر شود، از نظر آنان موفقیت و پیروزی برای‌شان محسوب می‌شود. حال اینکه این وسط “تحریم‌های بی‌سابقۀ ترامپ” چه بر سر اقتصاد و مردم و مملکت می‌آورد، برای‌شان علی‌السویه و حتی ظاهراً شیرین و از جنس نعمت است.

پس از دوم خرداد سال ۶۷ تقریباً هر روز یکی از تیتر های اصلی روزنامه‌ها و مجلات وابسته به جناح ضداصلاحات بازتاب نقل‌قولی از یکی از سران این جناح بود که هشدار می‌داد؛ نبابد اجازه دهیم مشروطیت تکرار شود! منظورشان هم چیزی جز خنثی‌سازی و به شکست کشاندن پروژۀ اصلاحات با همۀ عواقب مخرب و زیانبار آن برای کشور نبود.

خداوند روح رنجور زنده‌یاد سیدابراهیم نبوی را شاد گرداند. او در این باره طنزی بسیار دلنشین نوشت که اگر بازیابی و بازنشر شود، مصداق وضعیت امروز ایران هم خواهد بود.

اخبار مرتبط:
واشنگتن: برنامه غنی‌سازی ایران باید برچیده شود!
واشنگتن: برنامه غنی‌سازی ایران باید برچیده شود!

وزیر انرژی آمریکا در نشست کنفرانس عمومی آژانس بین‌المللی انرژی موضع «غنی‌سازی صفر» آمریکا در قبال برنامه هسته‌ای ایران را تکرار کرد.

گرانی لوبیاچیتی از گوشت هم جلو زد!
گرانی لوبیاچیتی از گوشت هم جلو زد!

سخنگوی اتحادیه بنکداران مواد غذایی تهران با اشاره به عوامل افزایش قیمت لوبیاچیتی در بازار گفت پیش‌بینی می‌شود تا پایان شهریور قیمت‌ها کاهش پیدا کند.

اولین واکنش به ادعای کیهان درباره مهسا امینی
اولین واکنش به ادعای کیهان درباره مهسا امینی

یک حقوقدان در واکنش به ادعای کیهان درباره کشته شدن مهسا امینی توسط پسرخاله‌اش نوشت: ضروری است نهادهای امنیتی-قضایی در اسرع وقت نسبت به این نوشته تحریک‌آمیز ورود پیدا کنند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است