کد خبر : 332514
انتشار : ۱۴۰۳/۱۱/۱۷ - 12:46
دسته‌بندی : برگزیده ها
چاپ

حمله تند کیهان به سخنگوی دولت؛ نمی‌دانید سپاه و حزب‌الله و حماس و انصارالله هم در فهرست گروه‌های تروریستی است

روزنامه کیهان با انتقاد از موضع فاطمه مهاجرانی درباره تصویب دو معاهده پالرمو و CFT نوشت: با پذیرش CFT باید اصلی‌ترین کانون‌های قدرت نظام را تعطیل کنیم.

حمله تند کیهان به سخنگوی دولت؛ نمی‌دانید سپاه و حزب‌الله و حماس و انصارالله هم در فهرست گروه‌های تروریستی است

به گزارش سایت خبری مدارا: بحث پیوستن به FAFT این روز‌ها داغ است و همه منتظرند که ببینند بالاخره مجمع تشخیص مصلحت نظام که با پیگیری پزشکیان و دستور رهبری یک بار دیگر بررسی این موضوع را در دستور کار قرار داده است، چه تصمیم خواهد گرفت.

در این بین از مسئولان گرفته تا کارشناسان و متخصصان درباره اهمیت این موضوع سخن می‌گویند. مثلا فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت گفته که باید به دنیا ثابت کنیم از گروه‌های تروریستی حمایت نمی‌کنیم.

روزنامه کیهان، اما از این موضع سخنگوی دولت عصبانی است و در ستون گفت و شنود خود با یادآوری این موضوع که سپاه پاسداران و حزب‌الله و حماس و انصارالله نیز در فهرست گروه‌های تروریستی قرار دارند، نوشت:

گفت: خانم مهاجرانی، سخنگوی دولت گفته است باید دو معاهده پالرمو و CFT از گروه ویژه اقدام مالی (FATF) را بپذیریم تا ثابت کنیم که پولشویی نمی‌کنیم (!) و ثابت کنیم که از گروه‌های تروریستی حمایت نمی‌کنیم (!).

گفتم: برای پالرمو که موضوع آن پولشویی است خودمان قانون مستحکمی داریم. اما، درباره CFT که موضوع آن عدم حمایت از تروریسم است، ایشان نفرموده‌اند که قرار است به چه کسانی و کدام مرکز و سازمانی و کدام کشور ثابت کنیم که ما از گروه‌های تروریست حمایت نمی‌کنیم؟!

گفت: چه عرض کنم؟! باید به آمریکا و اروپا که خودشان آشکارا و رسماً از همه گروه‌های تروریستی، نظیر داعش و تحریر‌الشام و سازمان منافقین و رژیم وحشی صهیونیستی و‌… حمایت می‌کنند ثابت کنیم که ما حامی تروریسم نیستیم؟!

گفتم: یعنی خانم سخنگو نمی‌داند که از نگاه FATF، سپاه پاسداران و حزب‌الله و حماس و انصارالله هم در فهرست گروه‌های تروریستی قرار دارند؟! و با پذیرش CFT باید اصلی‌ترین کانون‌های قدرت نظام را تعطیل کنیم و به دشمنان خونخوار اجازه بدهیم ایران را هزار بار شخم بزنند و مردم این مرز و بوم را قتل‌عام
کنند؟!

گفت: کاش خانم سخنگو قبل از آن که نظر برخی از مدعیان اصلاحات اطراف رئیس جمهور را منتقل کند، درباره FATF و بخش CFT مطالعه می‌کردند و…!

گفتم: شخصی با ناراحتی و پشیمانی می‌گفت؛ کاش به حرف پدرم گوش کرده بودم! پرسیدند پدرتان چه گفته بود؟ گفت؛ چه می‌دانم چی می‌گفت؟! گفتم که گوش نکردم!

اخبار مرتبط:
در طول سه روز اول جنگ، ۴۹ خانم و ۱۲ کودک شهید شدند
در طول سه روز اول جنگ، ۴۹ خانم و ۱۲ کودک شهید شدند

رئیس اورژانس تهران گفت: نزدیک به ۳ هزار مصدوم در استان تهران داشتیم که عمدتاً از بانوان، کودکان و نوجوانان بودند. در شهرک شهید چمران، ساختمانی ۱۴ طبقه آسیب دید که همه منازل آن مسکونی بود. تمامی شهدای آن منطقه افراد عادی و در حال استراحت بودند و حمله بدون هیچ هشدار قبلی انجام شده بود.

اعترافات تازه قاتل الهه حسین‌نژاد/ حرف هایی زد که عصبانیم کرد!
اعترافات تازه قاتل الهه حسین‌نژاد/ حرف هایی زد که عصبانیم کرد!

بهمن در بازجویی‌ها گفت که الهه به عنوان مسافر سوار ماشینش شده، اما حرف‌هایی زده که او را عصبانی کرده و به همین دلیل با ضربات چاقو، جان این دختر جوان را گرفته است. عامل این جنایت به زودی و در وقت فوق‌العاده در دادگاه کیفری محاکمه خواهد شد.

حمله رسایی به مصاحبه پزشکیان با تاکر کارلسون: او فقط باید چای بخورد، اما حرفی نزند
حمله رسایی به مصاحبه پزشکیان با تاکر کارلسون: او فقط باید چای بخورد، اما حرفی نزند

رسایی به نقل از یک فعال سیاسی آذربایجانی نوشت: پزشکیان مثل دکتر رشید محمدوف ماست. خوش‌زبان و مهربان است، اما فقط به درد مراسم خواستگاری می‌خورد نه ریاست. آن هم به شرطی که فقط چای بخورد و حرف نزند، چون ممکن است با یک جمله همه چیز را خراب کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است