کد خبر : 332498
انتشار : ۱۴۰۳/۱۱/۱۷ - 12:17
دسته‌بندی : ورزشی
چاپ

بازیکن الهلال در بازی با پرسپولیس “هو” شد

رئیس باشگاه الهلال عربستان نیز پس از بازی با پرسپولیس، به انتقاد از رفتار هواداران تیم خود پرداخت.

بازیکن الهلال در بازی با پرسپولیس “هو” شد

به گزارش سایت خبری مدارا: خبرورزشی نوشت: علی البلیهی، مدافع جنجالی الهلال، در دقایق پایانی این بازی وارد زمین شد و یک پنالتی داد تا گولسیانی گلزنی کند.

هواداران الهلال بعد از بازی علیه البلیهی شعار سر دادند و او را هو کردند این در حالی بود که تیم آنها توانست با نتیجه چهار بر یک به پیروزی برسد.

به نوشته اسپورت عربستان، فهد بن نافل، رئیس باشگاه الهلال، به انتقاد از رفتار هواداران تیمش پرداخت و گفت: چنین رفتارهایی زیبنده هواداران الهلال نیست.

هر هواداری وقتی علیه یک بازیکن شعار می‌دهد مثل این است که علیه همه تیم شعار می‌دهد.

شعارهای اعتراض‌آمیز روی عملکرد تیم تاثیر می‌گذارند. انتقادکردن قابل قبول است اما شعاردادن به هیچ وجه.

او ادامه داد: چنین رفتارهایی را دوست ندارم و به همین خاطر مجبور به واکنش هستم. امیدوارم آنچه امشب شاهدش بودیم دیگر تکرار نشود.

این رفتار هواداران الهلال با واکنش تند ژسوس، سرمربی الهلال، همراه شد. سالم الدوساری، کاپیتان الهلال، هم به حمایت از علی البلیهی پرداخت.

علی البلیهی در پایان بازی به سمت یاسین بونو رفت و به خاطر پنالتی‌ای که به حریف داد از سنگربان مراکشی تیمش عذرخواهی کرد.

اخبار مرتبط:
مدیرعامل استقلال امشب یا فردا استعفا می‌کند!
مدیرعامل استقلال امشب یا فردا استعفا می‌کند!

ممکن است مدیرعامل استقلال امشب یا فردا استعفا بدهد!

یاسر آسانی در آستانه پیوستن به استقلال
یاسر آسانی در آستانه پیوستن به استقلال

یاسر آسانی در آستانه پیوستن به استقلال قرار دارد.

زمان دربی استقلال و پرسپولیس مشخص شد
زمان دربی استقلال و پرسپولیس مشخص شد

طبق قرعه کشی تیم‌های استقلال و پرسپولیس دربی ۱۰۶ را در هفته دوازدهم برگزار خواهند کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است