کد خبر : 331889
انتشار : ۱۴۰۳/۱۱/۱۳ - 22:38
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

برخورد پژو ۴۰۵ با عابر و کامیون ایسوزو جان ۳ نفر را گرفت

رئیس پلیس راه استان اصفهان از فوت سه نفر در برخورد پژو ۴۰۵ با عابر و کامیون ایسوزو در محور مبارک خبر داد.

برخورد پژو ۴۰۵ با عابر و کامیون ایسوزو جان ۳ نفر را گرفت

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سرهنگ علی مولوی اظهار کرد: حادثه ویژه ترافیکی در ساعت ۲۰ و ۱۵ دقیقه به مرکز فرماندهی عملیات پلیس اصفهان گزارش شده است.

به نوشته مهر؛ وی افزود: در این حادثه یک دستگاه سواری پژو ۴۰۵ در محور مبارکه به سه راهی طالخونچه (بعد از پایانه بار مبارکه) ابتدا با عابر پیاده که راننده کامیون ایسوزو بوده و در نهایت نیز با خود کامیون ایسوزو متوقف شده در حاشیه راه برخورد می‌کند که بر اثر این برخورد، متأسفانه، راننده کامیون (عابر )۴۰ ساله، راننده ۲۵ ساله و سرنشین ۳۰ ساله سواری پژو ۴۰۵ در دم جان خود را از دست می‌دهند.

وی ادامه داد: علت تصادف توسط کارشناسان پلیس راه عدم توجه به جلو راننده سواری پژو ۴۰۵ اعلام شده است.

رئیس پلیس راه استان اصفهان اضافه کرد: با توجه به اینکه بیشترین علت تصادفات راه‌های برون شهری استان، عدم توجه به جلو است، رانندگان حواس خود را به رانندگی معطوف کنند و از حواس پرتی حین رانندگی به جد پرهیز کنند.

اخبار مرتبط:
ضرورت توجه به مشکلات کشاورزان؛نوبت‌های بازگشایی زاینده رود افزایش یابد
ضرورت توجه به مشکلات کشاورزان؛نوبت‌های بازگشایی زاینده رود افزایش یابد

رئیس مجمع نمایندگان استان اصفهان بر لزوم رسیدگی به دغدغه‌های کشاورزان و تأمین منابع آبی و سوختی تأکید کرد.

تحولات مثبت در شهرستان‌های غرب استان با همت استاندار اصفهان
تحولات مثبت در شهرستان‌های غرب استان با همت استاندار اصفهان

نماینده مردم چادگان، فریدن و فریدونشهر در مجلس شورای اسلامی در جلسه شورای اداری استان اصفهان به بررسی پیشرفت‌های اخیر در شهرستان‌های غربی پرداخت.

۱۵۰۰ سرمایه‌گذار داخلی و خارجی به اصفهان می‌آیند
۱۵۰۰ سرمایه‌گذار داخلی و خارجی به اصفهان می‌آیند

معاون اقتصادی استاندار اصفهان از برگزاری نخستین رویداد بین‌المللی سرمایه‌گذاری در این استان با هدف معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری و جذب ۱۵۰۰ سرمایه‌گذار خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است