کد خبر : 330851
انتشار : ۱۴۰۳/۱۱/۰۶ - 11:12
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

آیت‌الله جوادی آملی: اسرائیلی‌ها از بسیاری حیوانات درنده پست‌تر هستند

آیت الله عبدالله جوادی آملی از مراجع عظام تقلید گفت: صهیونیست‌ها و اسرائیل به شعور انسانی آشنا نیستند بلکه از بسیاری حیوانات درنده پست تر هستند، کودک‌کشی، کشتن زن و بچه نشانه تمدن جدید آمریکا و صهیونیست است.

آیت‌الله جوادی آملی: اسرائیلی‌ها از بسیاری حیوانات درنده پست‌تر هستند

به گزارش سایت خبری مدارا: ایرنا نوشت:آیین گرامیداشت چهل و سومین سالگرد حماسه ششم شهدای ۶ بهمن سال ۱۳۶۰ در آمل با پخش پیام تصویری آیت الله عبدالله جوادی آملی مرجع تقلید و مفسر کبیر قرآن همراه بود.

این مرجع تقلید در این پیام اظهار کرد: خداوند همه شهدا به ویژه شهدای ۶ بهمن آمل را با انبیا و اولیا محشور کند و برکات فراوان شهادت آنها برای حفظ ایران اسلامی در پناه قرآن و عترت موثر و کارساز باشد.

وی افزود: همه برادران و خواهران به ویژه نسل جوانِ راهیان راه نور یعنی راه شهادت، راه عقلانیت و راه کتاب و سنت باشند زیرا شهید زنده است و هیچ کس حق ندارد درباره آنها سخن از مردن و نابود شدن طرح کند.

آیت‌الله جوادی آملی تصریح کرد: بنابراین شهدا زنده هستند و ما با جهان ابد مانوس هستیم، انسانی که جانش را برای حفظ دین و وطن می دهد هرگز نمی میرد بلکه از دنیا وارد برزخ می شود و در حال حیات از برزخ هم وارد صحنه معاد می شود.

وی ادامه داد: چون شهدا زنده اند و محشور به فیض خاص الهی اند می توانند منشا برکات باشند و توقع و انتظاری از ما دارند پس وظیفه همه ما به خصوص مردم، زنان و مردان بزرگ و بزرگوار آمل این است که حق اینها را ادا کنند.

آیت الله جوادی آملی: اسرائیل و صهیونیست‌ها به شعور انسانی آشنا نیستند

مفسر کبیر قرآن گفت: آملی ها در ظرف ۱۰ ساعت ۴۰ شهید تقدیم قرآن و عترت کردند یعنی هر یک ربع یک شهید به استقبال فرمان الهی رفت تا دین محفوظ بماند و در سایه صیانت دین این مرز و بوم و نظام محفوظ باشد.

وی با اعلام اینکه انسان موجودی نیست که اگر از بین برود روح آن رفتنی و از بین رفتنی باشد، بیان کرد: انسان برای همیشه زنده بوده و مسئول است، چون مسئول است هم باید گذشته را جبران کند و هم به فکر آینده باشد.

آیت الله جوادی آملی با اعلام اینکه مشکلات منطقه بیش از ۳۰ سال است که گفته شد، بیان کرد: شمال، مازندران و آمل به همراه سایر شهرهای مازندران غرق در نعمت هستند، دریا از یک سو، جنگل از سوی دیگر و سلسله جبال البرز همه آنها سرمایه های بزرگ و سنگین ملی هستند.

وی افزود: با داشتن سلسله جبال البرز و آب های فراوان حتما نیاز ایجاد یک سد برای ذخیره آب و تولید برق احساس می شود تا دیگر نیازمند برق جاهای دیگر نباشیم.

مفسر کبیر قرآن گفت: در مازندران و شمال نباید خاموشی برق داشته باشیم و ایجاد سد راه ۳۰ سال قبل آغاز کردند و باید هرچه زودتر به پایان برسد و باید از مسئولانی هم که به آمل می آیند بخواهید که این سد زودتر تمام بشود زیرا اختصاص به آمل ندارد و نه تنها به مازندران بلکه حتی به گلستان هم آب شرب و خدمات می دهد.

وی یادآور شد: مردم این منطقه به لطف الهی موحدند، کشور خود را دوست دارند پس در شان آنها نیست که مشکل اقتصادی داشته باشند.

آیت الله جوادی آملی بیان کرد: پس باید مشکلات علمی و اقتصادی را با یاری و هماهنگی مردم و دولت حل کنند.

وی با اعلام اینکه هیچ کس در دنیا برتر و بالاتر از علی(ع) و اولاد او نیست که جهان و انسان را معرفی کردند، بیان کرد: آنها مرگ را نابودی ندانسته و هجرت دانستند هرچند انسان مهاجر زادراه می خواهد که آن را با علم و عمل صالح فراهم می کند.

آیت الله جوادی آملی با اعلام اینکه جهان غرب نشان داد که سهمی از انسانیت ندارد و این مهم را با بررسی جریان غزه، اسرائیل و صهیونیست می فهمیم، گفت: دیدیم که صهیونیست‌ها و اسرائیل به شعور انسانی آشنا نیستند بلکه از بسیاری حیوانات درنده پست تر هستند، کودک‌کشی، کشتن زن و بچه کارشان است، بی رحمانه تاختن و حمله کردن کارشان است که نشانه تمدن جدید آمریکا و صهیونیست است.

وی با بیان اینکه آمل شهیدپرور و عالم پرور در عصر اخیر است که آیت الله حسن زاده آملی فرزانه حکیم در عصر حاضر توسط نسل جوان بهتر درک می شود، ادامه داد: سرزمینی که مردان بزرگ همانند ایشان تربیت می کنند که نسل کنونی با آنها آشنا است، شهری که بتواند هر یک ربع یک جوان تقدیم کند تا دین، ناموس و امنیت آن محفوظ بماند لایق بهترین‌ها است.

اخبار مرتبط:
ادعای مقام دولت رئیسی: برخی از زوایای ماجرای سقوط بالگرد ابراهیم رئیسی حقیقتا برای همه ما مبهم است؛ سوال‌ های بی پاسخ بسیاری داریم
ادعای مقام دولت رئیسی: برخی از زوایای ماجرای سقوط بالگرد ابراهیم رئیسی حقیقتا برای همه ما مبهم است؛ سوال‌ های بی پاسخ بسیاری داریم

مهدی مجاهد، معاون دفتر رئیسی می گوید که برخی از زوایای ماجرای سقوط بالگرد شهید رئیسی حقیقتا برای همه ما مبهم است؛ سوال‌ های بی پاسخ بسیاری داریم.

درخواست هادی چوپان از قوه قضائیه درباره امیر تتلو
درخواست هادی چوپان از قوه قضائیه درباره امیر تتلو

هادی چوپان به حکم اعدام امیرحسین مقصودلو واکنش نشان داد.

ادعای رویترز: ایران به روسیه موشک می‌دهد
ادعای رویترز: ایران به روسیه موشک می‌دهد

خبرگزاری رویترز به نقل از دو مقام امنیتی غربی و یک مقام منطقه‌ای مدعی شد که ایران در حال آماده‌سازی برای تحویل پرتابگرهای موشک‌های بالستیک کوتاه‌برد فتح-۳۶۰ به روسیه در آینده نزدیک است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است