کد خبر : 330793
انتشار : ۱۴۰۳/۱۱/۰۴ - 14:42
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

تیم سیار انتقال خون اصفهان فعال شد

مدیرکل انتقال خون استان اصفهان از فعال‌سازی تیم سیار انتقال خون استان اصفهان به منظور جبران کمبود ذخایر خونی خبر داد.

تیم سیار انتقال خون اصفهان فعال شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ کیان دهراب پور با اشاره به دعوت مردم و مسئولان شهرستان مبارکه، اظهار کرد: به دنبال کاهش شدید ذخایر خون در استان اصفهان و به منظور تأمین نیاز بیماران، تیم سیار پایگاه انتقال خون شهرضا روز جمعه ۵ بهمن ماه در مسجد جامع شهر مبارکه از ساعت ۸:۳۰ صبح تا ۱۳ به اهداکنندگان خون خدمت‌رسانی خواهد کرد.

به نوشته مهر؛ وی افزود: به دلیل کاهش دما، آلودگی هوا و افزایش بیماری‌های عفونی و آلرژیک فصلی، مراجعه به مراکز اهدای خون کاهش یافته و ذخیره خون به زیر حد استاندارد رسیده است.

مدیرکل انتقال خون استان اصفهان اضافه کرد: آخرین ذخیره خون استان اصفهان ۲۷۶۶ واحد معادل شش و هشت دهم روز و ذخیره خون شهرستان اصفهان ۱۷۹۰ واحد معادل پنج و دو دهم روز است، در حالی که حداقل استاندارد ذخیره خون باید ۸ روز باشد.

وی تأکید کرد: فعال‌سازی تیم سیار انتقال خون یکی از برنامه‌های اداره کل انتقال خون اصفهان برای جبران این کمبود است و از اهداکنندگان خون شهرستان مبارکه دعوت کرد تا در این اقدام انسان‌دوستانه شرکت کنند.

اخبار مرتبط:
عامل پرتاب مواد آتش زا در آشوب‌های اصفهان دستگیر شد
عامل پرتاب مواد آتش زا در آشوب‌های اصفهان دستگیر شد

فرمانده انتظامی شهرستان نطنز گفت: متهمی که در اغتشاشات اصفهان اقدام به پرتاب مواد آتش زا در بین مردم می کرد در عملیات مأموران انتظامی نطنز دستگیر شد.

هواشناسی اصفهان برای سامانه بارشی هشدار سطح زرد صادر کرد
هواشناسی اصفهان برای سامانه بارشی هشدار سطح زرد صادر کرد

اداره کل هواشناسی اصفهان نسبت به فعالیت سامانه بارشی در سطح استان طی امشب و فردا هشدار سطح زرد صادر کرد.

آغاز پروژه اتصال آران‌وبیدگل به آزادراه قم–گرمسار
آغاز پروژه اتصال آران‌وبیدگل به آزادراه قم–گرمسار

معاون وزیر راه در مراسم آغاز پروژه اتصال بزرگراه آران‌وبیدگل به قم–گرمسار، این پروژه را مهم و راهبردی برای مرکز کشور اعلام کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است