کد خبر : 330561
انتشار : ۱۴۰۳/۱۱/۰۲ - 18:23
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

آلاینده‌ها به هوای اصفهان باز می‌گردند؛ تداوم روند افزایشی دما

رئیس مرکز پیش‌بینی و مخاطرات جوی اداره کل هواشناسی اصفهان از خروج امواج ناپایدار از استان و بازگشت آلاینده‌های جوی به هوای مناطق مرکزی و صنعتی طی پایان هفته خبرداد.

آلاینده‌ها به هوای اصفهان باز می‌گردند؛ تداوم روند افزایشی دما

به گزارش سایت خبری مدارا؛ لیلا امینی اظهار کرد: با خروج امواج ناپایدار از عصر امروز سه شنبه، جوی پایدار را طی روز چهار شنبه در سطح استان اصفهان انتظار داریم.

به نوشته مهر؛ وی ادامه داد: فردا و روز پنجشنبه در مناطق مرکزی و صنعتی استان، غبار محلی و افزایش آلاینده‌ها پیش‌بینی می‌شود.

رئیس مرکز پیش‌بینی و مخاطرات جوی اداره کل هواشناسی اصفهان خاطرنشان کرد: از روز پنجشنبه مجدد با گذر امواج ضعیف به تدریج رشد ابر و وقوع ناپایداری‌های محلی و ضعیف را تا اوایل هفته پیش رو شاهد خواهیم بود.

امینی با بیان اینکه دمای هوا طی ۲۴ ساعت آینده در بیشتر مناطق استان کماکان بین یک تا ۲ درجه سلسیوس افزایش دارد، افزود: بویین میاندشت با کمینه دمای ۱۱ درجه سلسیوس زیر صفر و چوپانان با بیشینه دمای ۱۴ درجه سلسیوس بالای صفر به ترتیب سردترین و گرم‌ترین نقاط استان خواهند بود.

وی اضافه کرد: بیشینه دمای کلانشهر اصفهان نیز در گرم‌ترین ساعات امروز به ۱۲ درجه سلسیوس بالای صفر و کمینه آن بامداد فردا به یک درجه سلسیوس بالای صفر می‌رسد.

به گفته رئیس مرکز پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان، بیشترین میانگین بارشی شبانه روز گذشته تا صبح امروز سه‌شنبه در ایستگاه سینوپتیک شهر داران با یک میلیمتر بوده است.

اخبار مرتبط:
تداوم شرایط گرد و غبار در اصفهان؛۲۳۰ تیم امدادی در حال آماده باش
تداوم شرایط گرد و غبار در اصفهان؛۲۳۰ تیم امدادی در حال آماده باش

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: شرایط گرد و غبار در استان اصفهان تداوم دارد.

وزیر صمت: دولت در حال گذر از تصدی‌گری به سیاست‌گذاری است
وزیر صمت: دولت در حال گذر از تصدی‌گری به سیاست‌گذاری است

وزیر صمت گفت: فعالان اقتصادی استان اصفهان خواهان تفویض اختیاراتی به استاندار خود در زمینه شهرک‌های صنعتی هستند که این کار با توجه به رویکرد دولت، انجام خواهد شد.

افزایش ۳۰ درصدی ظرفیت انرژی خورشیدی کشور
افزایش ۳۰ درصدی ظرفیت انرژی خورشیدی کشور

استاندار اصفهان گفت: با اجرای پروژه‌های متعدد در اصفهان، ظرفیت انرژی خورشیدی کشور به بیش از ۳۰ درصد افزایش خواهد یافت.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است