کد خبر : 330559
انتشار : ۱۴۰۳/۱۱/۰۲ - 18:25
دسته‌بندی : پیشنهاد سردبیر، سیاسی
چاپ

حسین شریعتمداری: تا این لحظه به دادسرا احضار نشدم / خاتمی تا انتها شکایت خودش را دنبال کند

از سال ۸۸ تاکنون، وکلای سیدمحمد خاتمی، بار‌ها از حسین شریعتمدای، مدیرمسئول روزنامه کیهان شکایت کردند؛ هیچ شکایتی علیه او در روال طبیعی به نتیجه نرسیده است. تهمت‌ها و افترا‌ها شریعتمداری علیه شخصیت‌های مختلف البته توماری بلندبالاست و مصونیت قضایی او اجازه تکرار آنها را به او داده است. ماه گذشته او با حضور در برنامه‌ای تلویزیونی دوباره ادعای دیدار خاتمی با جورج سوروس، سرمایه‌داری یهودی آمریکایی را تکرار کرد تا بار دیگر وکلای رییس دولت اصلاحات شکایت علیه او را ثبت کنند.

حسین شریعتمداری: تا این لحظه به دادسرا احضار نشدم / خاتمی تا انتها شکایت خودش را دنبال کند

به گزارش سایت خبری مدارا: به دنبال انتشار خبر شکایت سیدمحمد خاتمی از حسین شریعتمداری، مدیرمسئول کیهان در کانال تلگرامی روزنامه کیهان گزارش داد که این لحظه به دادسرای فرهنگ و رسانه احضار نشده و هیچ ابلاغیه‌ای هم دریافت نکرده است. شریعتمداری همچنین با تکرار ادعای دیدار جرج سورس با خاتمی نوشت: لطفاً شکایت‌تان را تا انتها دنبال کنید.

گفتنی است از سال ۸۸ تاکنون، وکلای سیدمحمد خاتمی، بار‌ها از حسین شریعتمدای، مدیرمسئول روزنامه کیهان شکایت کردند؛ هیچ شکایتی علیه او در روال طبیعی به نتیجه نرسیده است. تهمت‌ها و افترا‌ها شریعتمداری علیه شخصیت‌های مختلف البته توماری بلندبالاست و مصونیت قضایی او اجازه تکرار آنها را به او داده است. ماه گذشته او با حضور در برنامه‌ای تلویزیونی دوباره ادعای دیدار خاتمی با جورج سوروس، سرمایه‌داری یهودی آمریکایی را تکرار کرد تا بار دیگر وکلای رییس دولت اصلاحات شکایت علیه او را ثبت کنند.
اخبار مرتبط:
تماس بن‌سلمان با امیر قطر پس از حمله اسرائیل به دوحه
تماس بن‌سلمان با امیر قطر پس از حمله اسرائیل به دوحه

محمد بن‌سلمان ساعاتی پس از حمله هوایی اسرائیل به دوحه، با تمیم بن حمد آل‌ثانی، امیر قطر، گفت‌وگو کرد.

۱۲ موشک از سوی جنگنده‌های اسرائیلی به دوحه شلیک شد/ نام عملیات «جلسه آتش» بود
۱۲ موشک از سوی جنگنده‌های اسرائیلی به دوحه شلیک شد/ نام عملیات «جلسه آتش» بود

الجزیره به نقل از منابع رسانه‌ای اسرائیلی اعلام کرد: جنگنده‌های اسرائیلی ۱۲ موشک به سمت مکان‌هایی که سران حماس در دوحه حضور داشتند شلیک کردند.

ایران حمله اسرائیل به قطر را «جنایتکارانه» خواند
ایران حمله اسرائیل به قطر را «جنایتکارانه» خواند

سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به گزارش‌ها درباره حمله رژیم صهیونیستی به قطر و مقامات حماس، این اقدام را «فوق‌العاده خطرناک، جنایتکارانه و نقض آشکار قوانین بین‌المللی و منشور ملل متحد» توصیف کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است