کد خبر : 330363
انتشار : ۱۴۰۳/۱۱/۰۱ - 14:51
دسته‌بندی : پیشنهاد سردبیر، سیاسی
چاپ

پزشکیان: امسال مجبور شدیم مازوت بسوزانیم / اگر این کار را نمی‌کردیم باید گاز خانه‌ها را قطع می‌کردیم

مسعود پزشکیان تصریح کرد: امسال مجبور شدیم مازوت بسوزانیم، اگر این کار را نمی‌کردیم باید گاز خانه‌ها را قطع می‌کردیم.

پزشکیان: امسال مجبور شدیم مازوت بسوزانیم / اگر این کار را نمی‌کردیم باید گاز خانه‌ها را قطع می‌کردیم

به گزارش سایت خبری مدارا: رئیس‌جمهور گفت: تهران با این روندی که رشد می‌کند، دیگر امکان زیست ندارد. منابع آبی تهران با مصارفش همخوانی ندارد.

مسعود پزشکیان تاکید کرد: امسال مجبور شدیم مازوت بسوزانیم، اگر این کار را نمی‌کردیم باید گاز خانه‌ها را قطع می‌کردیم.

اخبار مرتبط:
سردار کوثری، نماینده مجلس: با اجرایی شدن مکانیسم ماشه از NPT خارج می‌شویم
سردار کوثری، نماینده مجلس: با اجرایی شدن مکانیسم ماشه از NPT خارج می‌شویم

سردار کوثری گفت: این خود آمریکا بود که برجام را پاره کرد و بعد هم اروپایی‌ها به تعهدات خود ذیل این توافق عمل نکردند، خب وقتی چنین اتفاقاتی رخ داده است، دیگر فعال‌سازی مکانیزم ماشه چه معنایی دارد؟ اگر هم اروپایی‌ها اسنپ‌بک را فعال کنند، ایران حتما اقدامات تلافی‌جویانه‌ای انجام خواهد داد که یکی از آن‌ها می‌تواند خروج از NPT باشد.

احمد توکلی درگذشت
احمد توکلی درگذشت

احمد توکلی، وزیر اسبق کار در اواخر ۶۰ و ۷۰ و نماینده سابق مجلس و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام درگذشت.

مشاور رهبر انقلاب: تغییراتی در راه است
مشاور رهبر انقلاب: تغییراتی در راه است

مشاور مقام معظم رهبری با بیان این که « اکنون نوبت مسئولین است» تاکید کرد: شیوه های منقضی شده دیگر پاسخگوی جامعه پس از جنگ نخواهد بود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است