کد خبر : 330338
انتشار : ۱۴۰۳/۱۱/۰۱ - 14:00
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

محمد مهاجری: کسانی که موضوع نفوذ را مطرح می کنند دنبال مچ‌گیری‌اند / ترور قاضی مقیسه و رازینی شاید ریشه انتقام گیری شخصی داشته باشد

فعال مطبوعاتی گفت: در هر دو جریان سیاسی، کسانی که موضوع نفوذ را مطرح می کنند دنبال مچ‌گیری‌اند تا رقیب سیاسی خودشان را به بهانه ای از میدان خارج کنند.

محمد مهاجری: کسانی که موضوع نفوذ را مطرح می کنند دنبال مچ‌گیری‌اند / ترور قاضی مقیسه و رازینی شاید ریشه انتقام گیری شخصی داشته باشد

به گزارش سایت خبری مدارا: نامه نیوز نوشت: ساعت ۱۰:۴۵ صبح امروز شنبه ۲ تن از قضات دیوان عالی کل کشور با نام‌های مقیسه و رازینی مورد سوء قصد مسلحانه قرار گرفتند و به شهادت رسیدند. یک محافظ نیز در این تیراندازی زخمی شد.

این اتفاق واکنش های سیاسیون را در پی داشت؛ حسام‌الدین آشنا، مشاور رئیس‌جمهور در دولت روحانی در توئیتی نوشت «از دهه شصت تا کنون خطر سازمان منافقین از هر زمان بیشتر است.» علی ربیعی، دستیار پزشکیان نیز نوشت: «هر وقت روزنه‌ای از امید و گشایش برای حل مسائل پدیدار می‌شود، بدخواهان ایران با خشونت و به‌طور هدفمند و منافقانه اقدام به ترور با عملیات خونین همانند آنچه که امروز با ترور در قوه قضاییه اتفاق افتاد، می‌کنند.»

در واقع حادثه امروز عاملی شد تا دوباره موضوع «نفوذ» در صدر تحلیل ها و مواضع سیاسیون دو جناح قرار بگیرد و بخواهند در سایه آن پیامی را غیرمستقیم به جامعه منتقل کنند.

محمد مهاجری در گفت‌وگو با نامه نیوز درباره برجسته شدن دوباره موضوع «نفوذ و ترور» بعد از انتشار خبر شهادت ۲ قاضی مشهور دیوان عالی کشور گفت: «ترور» یک مفهوم سیاسی است، وقتی مطرح می شود، همراه با جزئیات تکمیلی خواهد بود، مثلا بیان می شود «ترور ریشه در نفوذ، دخالت کشورهای خارجی، گروهک های ضدانقلاب، انگیزه های خصمانه و … دارد».

وی افزود: همه ما در ایران دچار یک سیاست زدگی هستیم، هر اقدام مسلحانه ای اتفاق می افتد به جای آنکه منتظر بمانیم تا دستگاه های امنیتی جزئیات خبر را منتشر کنند بلافاصله با تحلیل هایی مواجه می شویم که آن تحلیل ها خیلی دقیق و برگرفته از اخبار واقعی نیستند چون اهالی سیاست بیشتر آرزوها و ذهنیت های خودشان را در قالب تحلیل خبر منتشر می کنند.

این فعال مطبوعاتی یادآور شد: الان باید کاملا صبر کرد تا ببنیم آیا اتفاق امروز عقبه سیاسی داشت؟ ۲ قاضی که ترور شدند، سابقه طولانی در دستگاه قضا داشتند و مسئول پرونده هایی بودند که آن پرونده ها می تواند ذهنیت هایی را ایجاد کند که گروهک های ضدانقلاب عامل این اتفاق بودند. معمولا پلیس جزئیات و ریشه های واقعی موضوع را درمی آورد؛ احتمال دارد که این حادثه بر اثر یک انتقام گیری شخصی، یک رفتار منبعث از احساسات یا متأثر از اختلالات روانی باشد. شخصا ترجیح می دهم درباره این موضوع صحبتی نکنم و منتظر بمانم جزئیات بیشتری از این موضوع روشن شود.

وی افزود: در هر دو جریان سیاسی، کسانی که موضوع نفوذ را مطرح می کنند دنبال مچ‌گیری‌اند تا رقیب سیاسی خودشان را به بهانه ای از میدان خارج کنند. معمولا برای این افراد یکسری کلیدواژه ها همچون «نفوذ» حکم بازی سیاسی را دارد چون واقعیت های اطلاعاتی و امنیتی پشت آن نیست.

مهاجری گفت: نفوذ یک موضوع سیاسی دامنه دار است که باید به صورت حرفه ای توسط دستگاه های اطلاعاتی و امنیتی بررسی و پیگیری شود نه آنکه دستمایه بازی سیاسیون قرار گیرد. متأسفانه در سال های اخیر طرح موضوع «نفوذ» بیشتر ابزاری برای کاربرد در دعواهای سیاسی علیه جریان رقیب بوده است.

اخبار مرتبط:
مسیح مهاجری: گفت‌وگو با آمریکا از پشتوانه شرعی، قانونی، عقلی و عرفی برخوردار است / حکمرانان ما هرگز نباید از این روش عقلانی رویگردان باشند
مسیح مهاجری: گفت‌وگو با آمریکا از پشتوانه شرعی، قانونی، عقلی و عرفی برخوردار است / حکمرانان ما هرگز نباید از این روش عقلانی رویگردان باشند

تصمیم به گفت‌وگو با آمریکا و هر دولت دیگری که دارای موجودیت رسمی و قانونی است از پشتوانه شرعی، قانونی، عقلی و عرفی برخوردار است. مسئولان وزارت خارجه کشورمان نباید به خاطر بداخلاقی‌های مخالفان مذاکره با آمریکا و بدنویسی‌های آنها از مسیر صحیحی که انتخاب می‌کنند برگردند و یا درباره صحت و اتقان کاری که می‌کنند تردید به خود راه بدهند.

خبرگزاری فارس: ایران راداری در پایگاه آمریکایی العدید در قطر را هدف قرار داد
خبرگزاری فارس: ایران راداری در پایگاه آمریکایی العدید در قطر را هدف قرار داد

خبرگزاری فارس نوشت: اطلاعات بدست آمده نشان می‌دهد ایران راداری در العدید آمریکا را هدف قرار داد که نقش مهمی در ردیابی موشک‌های ایرانی و ارسال هشدار به صهیونیست‌ها قبل از حمله ایران داشت. همچنین گفته شده که این رادار تا هزاران کیلومتر در اطراف خود می‌توانست اطلاعات نظامی دیگر کشور‌ها از جمله ایران را به رژیم صهیونیستی بدهد. این نمونه رادار‌ها برای یافتن شلیک موشک‌های بالستیک و کروز برای هشدار زودهنگام استفاده می‌شوند.

آیا کاترین شکدم نفوذی اسرائیل در ایران بود؟
آیا کاترین شکدم نفوذی اسرائیل در ایران بود؟

کاترین پرز-شکدم متولد ۱۹۸۲ نویسنده، خبرنگار و تحلیلگر سیاسی بریتانیایی فرانسوی است و تخصص او در زمینه خاورمیانه، اسلام رادیکال و یهودستیزی است، اما آیا او نفوذی اسرائیلی ها در ایران بود؟

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است