کد خبر : 330113
انتشار : ۱۴۰۳/۱۰/۳۰ - 12:56
دسته‌بندی : پیشنهاد سردبیر، سیاسی
چاپ

حیدرپور، نماینده ادوار مجلس: مذاکره با ترامپ هیچ ضرری برای ایران ندارد / برجام زنده‌شدنی نیست، باید وارد مذاکره دیگری شویم

فعال سیاسی گفت: مردم از آقای پزشکیان می خواهند به طور جدی مذاکره با آمریکا را تعقیب کند چون این مذاکره برای ایران منفعت های بسیاری خواهد داشت.

حیدرپور، نماینده ادوار مجلس: مذاکره با ترامپ هیچ ضرری برای ایران ندارد / برجام زنده‌شدنی نیست، باید وارد مذاکره دیگری شویم

به گزارش سایت خبری مدارا: نامه نیوز نوشت: اظهارات اخیر محمدجواد ظریف مبنی بر اینکه ترامپ را غول نبینیم و تاکید بر اینکه اگر ایجاب کند، مذاکره خواهیم کرد، بار دیگر احتمال ورود ایران به مذاکره را تقویت کرده است. پیش از آن هم گفت‌وگوی تلویزیونی پزشکیان با شبکه تلویزیونی آمریکایی مخالفان مذاکره را فعال کرده بود. آنها شدیدا علیه چراغ سبز رئیس جمهور برای توافق با دولت ترامپ موضع گرفتند؛ هر چند این اتفاق قابل انتظار بود اما آنچه تعجب و شگفتی تحلیلگران و صاحب نظران در حوزه سیاست خارجی را برانگیخت آن بود که عباس عراقچی وزیر خارجه با وجودی که چند ماه پیش گفت «برجام مرده است»، برای مذاکره با دولت ترامپ همان پیش شرط قدیمی یعنی «بازگشت آمریکا به برجام» را تکرار کرد که همین پیش شرط، خیلی از تحلیلگران به این جمع بندی سوق داد که نباید به فعال شدن گزینه مذاکره خوش بین بود.

عوض حیدرپور درباره نوع نگاه ایران به پیشنهاد ترامپ برای مذاکره گفت: نباید به مواضع کیهان و آقای جلیلی درباره مذاکره با آمریکا توجه کرد. مردم امروز تحت فشارند و فقط دنبال مفر و راه فرار برای بن بست های اقتصادی خود می گردند، از این رو در انتخابات اکثریت رأی دهندگان به پزشکیان اقبال نشان دادند.

وی با اشاره به رفتارهای صادقانه مسعود پزشکیان افزود: رئیس جمهور بارها برای همکاری با همه دنیا اعلام آمادگی کرده است؛ طبعا هر همکاری با مذاکره و گفتگو آغاز می شود. آمریکا نیز مستثنی از دنیا نیست. ترامپ یک بیزینس‌من است که برای منافع ملی کشورش به ویژه منفعت سرمایه دارها تلاش می کند بنابراین او نیز می خواهد وارد مذاکره ای با ایران شود که مشکلات به وجود آورده برای ایران را نیز حل کند.

این فعال سیاسی با بیان اینکه ملت و کشور ایران زیر بار زور نمی رود، اظهار کرد: ترامپ این واقعیت را در گذشته دریافته و در این دوره از ریاست جمهوری خود بنای خود را بر مذاکره و گفتگو با ایران خواهد گذاشت تا مجبور نشوند با هزینه بالاتری مسائل مربوط به ایران را حل کنند.

وی با بیان اینکه برجام دیگر زنده شدنی نیست، افزود: الان باید وارد مذاکره دیگری شد که در عین حفظ برنامه صلح آمیز هسته ای مان، مسائل و اختلافات مان در حوزه سیاست خارجی حل شود؛ این اتفاق امکان پذیر است. ما در مذاکره با غرب مخصوصا دولت ترامپ هیچ چیزی را از دست نخواهیم داد.

حیدرپور با بیان اینکه مذاکره با ترامپ هیچ ضرری برای ایران ندارد، گفت: هرچند کسانی هستند که با مخالف منش و رفتار دولت چهاردهم در حوزه سیاست خارجی مخالفت می کنند اما مردم از آقای پزشکیان می خواهند به طور جدی مذاکره با آمریکا را تعقیب کند چون این مذاکره برای ایران منفعت های بسیاری خواهد داشت.

اخبار مرتبط:
بررسی طرح تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونیستی
بررسی طرح تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونیستی

طرح تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونیستی و کشورهای متخاصم علیه امنیت و منافع ملی در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان بررسی شد.

بقایی: هر شهادت و هر تخریب ساختمانی در ایران، مصداق جنایت جنگی است
بقایی: هر شهادت و هر تخریب ساختمانی در ایران، مصداق جنایت جنگی است

سخنگوی وزارت خارجه گفت: برای ما، صلح و امنیت در منطقه قفقاز جنوبی از اهمیت و اولویت اساسی برخوردار است. ما با هر دو کشور، یعنی جمهوری ارمنستان و جمهوری آذربایجان، روابط خوبی داریم و به تداوم سیاست حسن همجواری پایبند هستیم.

پزشکیان: نباید عده‌ای فکر کنند عقل کل هستند
پزشکیان: نباید عده‌ای فکر کنند عقل کل هستند

رئیس جمهور شرط بهره‌گیری حداکثری از توانمندی‌های کشور و منطقه را حضور همه قشرها و آحاد جامعه در میدان عنوان کرد و گفت: نباید عده‌ای فکر کنند که عقل کل هستند و همه چیز را فقط آنها به شکل صحیح می‌فهمند؛ باید همه مردم فارغ از جنس، زبان، ‌ مذهب و قومیت فرصت نقش‌آفرینی موثر در رفع مشکلات کشور و حرکت در مسیر عزت و سربلندی این آب و خاک داشته باشند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است