کد خبر : 329925
انتشار : ۱۴۰۳/۱۰/۲۹ - 13:48
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

قاضی علی رازینی کیست؟

صبح امروز فردی در دیوان عالی کشور در اقدامی برنامه‌ریزی شده دو قاضی پرسابقه در مبارزه با جرایم علیه امنیت ملی را به شهادت رساند.

قاضی علی رازینی کیست؟

به گزارش سایت خبری مدارا؛ مهر نوشت: صبح امروز فردی در دیوان عالی کشور در اقدامی برنامه‌ریزی شده دو قاضی پرسابقه در مبارزه با جرایم علیه امنیت ملی را به شهادت رساند.

حجت الاسلام والمسلمین رازینی متولد ۱۳۳۲ در رزن همدان، رئیس شعبه ۳۹ دادگاه انقلاب بود.

وی در سال ۱۳۶۰ قاضی دادگاه انقلاب تهران و پس از ورود منافقین به فاز مسلحانه مأمور بررسی پرونده‌های آنان در خراسان شد.

در سال ۱۳۶۳ علی رازینی در دادستانی تهران جایگزین اسدالله لاجوردی شد. او سپس رئیس سازمان قضائی نیروهای مسلح شد. در سال ۱۳۶۶ امام خمینی او را به عنوان حاکم شرع دادگاه ویژه روحانیت و در سال ۱۳۶۷ هم به عنوان رئیس دادگاه‌های ویژه رسیدگی به تخلفات مربوط به جنگ تحمیلی منصوب کرد.

علی رازینی در دوره دوم ریاست محمد یزدی بر قوه قضائیه، دادستان تهران و در دوره دوم ریاست محمود هاشمی شاهرودی رئیس دیوان عدالت اداری بود. او بعدها معاون حقوقی و توسعه قضائی قوه قضائیه ایران شد.

رازینی نماینده استان همدان در دوره چهارم مجلس خبرگان رهبری (۱۳۸۵–۱۳۹۵) که در دوره پنجم وی از انتخاب به مجلس خبرگان رهبری بازماند.

رازینی در سال ۷۷ نیز ترور شده اما جان سالم به در برده بود. وی در آن زمان رئیس دادگستری تهران بود، شب ۱۸ ماه رمضان هنگام خروج از محل کارش با نصب بمب آهن ربایی به خودروی حامل وی توسط موتورسواران مورد سوءقصد قرار گرفت و مجروح شد.

اخبار مرتبط:
رحیم‌پور ازغدی: پسر ماندلا و چگوارا در اربعین حضور داشتند!
رحیم‌پور ازغدی: پسر ماندلا و چگوارا در اربعین حضور داشتند!

رحیم پور ازغدی در گفتگویی ویژه از حضور پسر نلسون ماندلا و پسر چگوارا در راهپیمایی اربعین امسال خبر داد و به قدرت معنوی این مراسم جهانی اشاره کرد.

جدل نیابتی ایران و آمریکا بر سر یک نفتکش بالا گرفت
جدل نیابتی ایران و آمریکا بر سر یک نفتکش بالا گرفت

تانکر عظیم توقیف‌شده توسط نیروهای آمریکایی در نزدیکی ونزوئلا، سال‌ها بخشی از ناوگان سایه بوده و قبلاً توسط مقامات آمریکایی به‌خوبی شناخته شده بود به‌خاطر نقش آن در تجارت نفت ایران.

حمله ثابتی به تسنیم: از این خبرگزاری که معلوم است بودجه‌اش از کجا می‌آید انتظار حقیقت گویی نمی‌رود! این‌ها رسانه زیاد دارند و پول پاشی می‌کنند
حمله ثابتی به تسنیم: از این خبرگزاری که معلوم است بودجه‌اش از کجا می‌آید انتظار حقیقت گویی نمی‌رود! این‌ها رسانه زیاد دارند و پول پاشی می‌کنند

امیر حسین ثابتی با ادعای این که حق را دنبال می کند و مسامحه نمی کند گفت: اگر شما این گونه دوست ندارید و فکر می کنید شأن نمایندگی چیز دیگری است اشکال ندارد، دوست نداشته باشید، الحمدلله رسانه هم که زیاد دارید، پول پاشی هم که می کنید، همین که بعضی از رسانه ها در این ماجرا از سردار حسن زاده دفاع می کنند و به ما فحش می دهند این سند افتخار ماست چون اهل فن می دانند که بعضی از این رسانه ها اگر پول نگیرند امکان ندارد خبری را منتشر کنند چه برسد که چنین پروژه رسانه ای رو جلو ببرند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است