کد خبر : 329761
انتشار : ۱۴۰۳/۱۰/۲۷ - 10:31
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

تجهیزات شهری اصفهان شناسنامه‌دار شد

مدیر بهینه‌سازی، تعمیرات و نگهداری تأسیسات شهری شهرداری اصفهان گفت: حدود ۲۰۰ هزار مورد از تجهیزات شهری این کلان‌شهر از جمله سامانه‌های روشنایی و آب‌نماها شناسنامه‌دار شده است.

تجهیزات شهری اصفهان شناسنامه‌دار شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ مهدی حسینی در صدوهشتادوسومین جلسه کمیسیون سلامت، محیط‌زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان درباره اهداف و اقدامات حوزه بهینه‌سازی، تعمیرات و نگهداری تأسیسات شهری شهرداری اصفهان اظهار کرد: برای سال ۱۴۱۰ تمام اهداف کلان، راهبردها، سیاست‌ها و برنامه‌ها را با جزئیات مشخص کرده‌ایم.

به نوشته ایسنا؛ وی با بیان اینکه شهرداری اصفهان حدود ۲۰۰ هزار مورد از تجهیزات شهری شامل سامانه‌های روشنایی، آب‌نماها و سایر تأسیسات را تحت نظارت دارد، افزود: این تجهیزات با هدف کاهش هزینه‌های نگهداری و افزایش بهره‌وری شناسنامه‌دار شده است و اطلاعات آن‌ها از طریق نرم‌افزارهای مدیریت خدمات به‌روزرسانی می‌شود.

مدیر بهینه‌سازی، تعمیرات و نگهداری تأسیسات شهری شهرداری اصفهان تصریح کرد: این نرم‌افزارها به تکنیسین‌ها یادآوری می‌کنند که سرویس‌های دوره‌ای تجهیزات را در زمان مشخص انجام دهند؛ برای مثال اگر یک تابلو نیاز به ۱۲ بار سرویس در سال داشته باشد، نرم‌افزار به‌صورت روزانه این وظایف را به تکنیسین‌های مربوطه اعلام می‌کند.

وی با اشاره به ارزش تجهیزات شهری افزود: ارزش این تجهیزات حدود ۳۰ هزار میلیارد تومان برآورد شده است و شهرداری از نظر مدیریت مصرف انرژی و بهینه‌سازی اقدامات قابل‌توجهی انجام داده و تلاش می‌کنیم هزینه‌های نگهداری تجهیزات را کاهش دهیم.

حسینی با تاکید بر اینکه شهرداری اصفهان در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر پیشرو بوده و در سال ۱۴۰۳ رتبه اول را در میان ادارات را کسب کرده است، اظهارکرد: برنامه ما این است که تا پایان سال جاری ۸۰۰ کیلووات انرژی خورشیدی را به بهره‌برداری برسانیم و سیستم‌های مانیتورینگ و کنترل مصرف انرژی را به‌صورت کامل راه‌اندازی کنیم.

اخبار مرتبط:
هواشناسی اصفهان برای سامانه سرد بارشی هشدار سطح زرد صادر کرد
هواشناسی اصفهان برای سامانه سرد بارشی هشدار سطح زرد صادر کرد

اداره کل هواشناسی اصفهان نسبت به فعالیت سامانه سرد بارشی که از شامگاه جمعه ۱۹ دی وارد استان می‌شود، هشدار سطح زرد صادر کرد.

حجم سد زاینده‌رود به ۱۰۶ میلیون مترمکعب رسید
حجم سد زاینده‌رود به ۱۰۶ میلیون مترمکعب رسید

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از باقی ماندن ۸ درصد آب در سد زاینده‌رود و معادل ۱۰۶ میلیون متر مکعب خبر داد و گفت: در حال حاضر میزان خروجی سد از ورودی آن بیشتر است.

حمایت از سمن‌های جوانی جمعیت و تحکیم خانواده در اصفهان گسترش می‌یابد
حمایت از سمن‌های جوانی جمعیت و تحکیم خانواده در اصفهان گسترش می‌یابد

مدیرکل اجتماعی و فرهنگی استانداری اصفهان از شتاب گرفتن روند حمایت و تسهیل فعالیت سازمان‌های مردم‌نهاد در حوزه جوانی جمعیت، سلامت روان و تحکیم خانواده خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است