کد خبر : 329573
انتشار : ۱۴۰۳/۱۰/۲۶ - 12:47
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

واکنش عراقچی به ادعای بلینکن مبنی بر انهدام تمام پدافند هوایی ایران در حمله اسرائیل: تأسیسات دفاعی ما وارداتی نیست که اگر زده شد عزا بگیریم / تا جایی که اطلاع دارم سیستم پدافندی برقرار شده و کامل‌تر هم خواهد شد

وزیر امور خارجه در واکنش به اظهارات بلینکن مبنی بر اینکه در حمله رژیم اسرائیل به ایران تمام پدافند هوایی ایران منهدم شده است گفت: توانمندی‌های دفاعی ما درون‌زا است. اینکه در گوشه و کناری ضرباتی زده شود طبیعی است. تأسیسات دفاعی ما وارداتی نیست که اگر زده شد عزا بگیریم بلکه این تأسیسات توسط فرزندان برومند ایران ساخته شده است.

واکنش عراقچی به ادعای بلینکن مبنی بر انهدام تمام پدافند هوایی ایران در حمله اسرائیل: تأسیسات دفاعی ما وارداتی نیست که اگر زده شد عزا بگیریم / تا جایی که اطلاع دارم سیستم پدافندی برقرار شده و کامل‌تر هم خواهد شد

به گزارش سایت خبری مدارا: وزیر امور خارجه در واکنش به اظهارات بلینکن مبنی بر اینکه در حمله رژیم اسرائیل به ایران تمام پدافند هوایی ایران منهدم شده است گفت: توانمندی‌های دفاعی ما درون‌زا است. اینکه در گوشه و کناری ضرباتی زده شود طبیعی است. تأسیسات دفاعی ما وارداتی نیست که اگر زده شد عزا بگیریم بلکه این تأسیسات توسط فرزندان برومند ایران ساخته شده است.

وی افزود: تا جایی که اطلاع دارم سیستم پدافندی برقرار شده و کامل‌تر هم خواهد شد.
اخبار مرتبط:
شورای نگهبان طرح «تشدید مجازات جاسوسی» را به مجلس برگشت داد/ ابهامات شورا چه بود؟
شورای نگهبان طرح «تشدید مجازات جاسوسی» را به مجلس برگشت داد/ ابهامات شورا چه بود؟

سخنگوی شورای نگهبان در جدیدترین گزارش خود به مردم، ابهامات طرح «تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونیستی و کشورهای متخاصم علیه امنیت و منافع ملی» را تشریح کرد.

متکی، وزیر پیشین امور خارجه: اسرائیل پیروز جنگ نیست، چون ترامپ درخواست آتش‌بس کرد/  بعید نیست که نتانیاهو بار دیگر به ایران حمله کند
متکی، وزیر پیشین امور خارجه: اسرائیل پیروز جنگ نیست، چون ترامپ درخواست آتش‌بس کرد/ بعید نیست که نتانیاهو بار دیگر به ایران حمله کند

وزیر پیشین امور خارجه با بیان این که درخواست برقراری آتش‌بس توسط ترامپ نشان می‌دهد که اسرائیل پیروز جنگ نیست، گفت: وقتی درخواست برقراری آتش‌بس را خود ترامپ مطرح می‌کند، حاکی از آن است که آثاری از شکست اسرائیل در این جنگ نمایان شده است. در جنگ اخیر توقف تجاوز به رژیم صهیونیستی تحمیل شد؛ یعنی اگر بخواهیم تِرم جدیدی را در مناسبات بین‌المللی تعریف کنیم، آنچه رخ داد، آتش‌بس نبود، بلکه تحمیل توقف متجاوز بود.

تلفات سیل تگزاس به ۹۱ نفر رسید / بیش از ۳۰ نفر دیگر همچنان مفقود هستند
تلفات سیل تگزاس به ۹۱ نفر رسید / بیش از ۳۰ نفر دیگر همچنان مفقود هستند

بر اثر وقوع سیل ناگهانی و ویرانگر در مرکز ایالت تگزاس، شمار جان‌باختگان به دست‌کم 91 نفر رسیده و بیش از 30 نفر دیگر همچنان مفقود هستند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است