کد خبر : 329437
انتشار : ۱۴۰۳/۱۰/۲۴ - 14:48
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

نماینده مجلس خطاب به کوچک‌زاده: الم‌شنگه راه نیدازید، رهبری اجازه داده‌اند که FATF دوباره بررسی شود

نماینده شهرستان خدابنده در مجلس در تذکری در واکنش به صحبت‌های امروز کوچک‌زاده گفت: این چه الم‌شنگه‌ای است که امروز در مجلس راه انداختیم و می‌خواهیم مملکت را به هم بریزیم؟ وقتی رهبری اجازه دادند که FATF دوباره در مجمع تشخیص مصلحت بررسی شود، نباید از ولی فقیه زمان جلو بیفتیم، بلکه باید دوشادوش ایشان حرکت کنیم؛ نه عقب بیفتیم و نه جلوتر از ایشان حرکت کنیم.

نماینده مجلس خطاب به کوچک‌زاده: الم‌شنگه راه نیدازید، رهبری اجازه داده‌اند که FATF دوباره بررسی شود

به گزارش سایت خبری مدارا: خانه ملت نوشت: احمد بیگدلی، نماینده شهرستان خدابنده در مجلس شورای اسلامی در جلسه روز دوشنبه ۲۴ دی ۱۴۰۳ صحن مجلس در تذکری در واکنش به صحبت‌های مهدی کوچک‌زاده، نماینده اصولگرای تهران گفت: در دعای شعبانیه امام سجاد در خصوص ولایت مداری می‌فرمایند که ولایت مدار واقعی کسی است که دوشادوش یا پشت سر ولی حرکت کند، نه خیلی عقب بماند و نه جلو بیفتد؛ اگر جلو بیفتد از «مارقین» است و اگر خیلی عقب بیفتد از «گمراهان» است.

وی خطاب به رئیس مجلس گفت: حضرت عالی فرمودید که دولت از مقام معظم رهبری اجازه گرفته است که‌ FATF در مجمع تشخیص مصلحت نظام دوباره بررسی شود. این چه الم‌شنگه‌ای است که امروز در مجلس راه انداختیم و می‌خواهیم مملکت را به هم بریزیم؟ وقتی رهبری که ما مطیع محض ایشان هستیم و هر آنچه را که ایشان دستور دهند، روی چشمان‌مان می‌گذاریم تا هیچ چیز دیگری را جز منویات ایشان نبینیم، اجازه دادند که FATF دوباره در مجمع تشخیص مصلحت بررسی شود، نباید از ولی فقیه زمان جلو بیفتیم، بلکه باید دوشادوش ایشان حرکت کنیم؛ نه عقب بیفتیم و نه جلوتر از ایشان حرکت کنیم.

بیگدلی تاکید کرد: ما مطیع محض ولی فقیه زمان، رهبر عزیزمان حضرت آیت‌الله عظمی خامنه‌ای هستیم و تمام.

اخبار مرتبط:
درخواست ویژه مهدی کروبی از رئیس قوه قضائیه/ مهدی کروبی با خانواده پخشان عزیزی دیدار کرد
درخواست ویژه مهدی کروبی از رئیس قوه قضائیه/ مهدی کروبی با خانواده پخشان عزیزی دیدار کرد

مهدی کروبی گفت: از آقای اژه‌ای مصرّانه می‌خواهم به دو پرونده «پخشان عزیزی» و «شریفه محمدی» توجه ویژه‌ای کنند و از اختیارات قانونی‌شان در ماده ۴۷۷ استفاده کنند.

فلاحت پیشه: لاریجانی باید کشور را از این قالب تنگ محاصره استراتژیک خارج کند
فلاحت پیشه: لاریجانی باید کشور را از این قالب تنگ محاصره استراتژیک خارج کند

نماینده ادوار مجلس گفت: فقدان سازوکار امنیت منطقه‌ای در ایران، باعث شده که تحولات جدید خاورمیانه سودی را عاید ایران نکند و لذا حتما دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی باید برای تنظیم این سازوکار، گام‌های فوری بردارد. آقای لاریجانی ظرفیت انجام این اقدامات را دارد، به شرط اینکه بتواند در زمینه هسته‌ای تابوشکنی و منافع ملی را از منافع ضدملی جدا کند.

علوم پزشکی هرمزگان: گسترش بیماری تب‌دنگی در استان به مرحله خطرناکی رسیده و تبدیل به یک جنگ جمعی شده
علوم پزشکی هرمزگان: گسترش بیماری تب‌دنگی در استان به مرحله خطرناکی رسیده و تبدیل به یک جنگ جمعی شده

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با هشدار نسبت به روند صعودی ابتلا به بیماری تب دنگی در استان گفت: آمار مبتلایان رو به افزایش است و شواهد نشان می‌دهد چرخه انتقال این بیماری در بندرعباس فعال شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است