کد خبر : 329274
انتشار : ۱۴۰۳/۱۰/۲۳ - 17:16
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

نماینده مجلس: سیگنال‌های مثبتی از مجمع تشخیص در بررسی مجدد لوایح پالرمو و FATF شنیده‌ایم

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: سیگنال‌های مثبتی از مجمع تشخیص در بررسی مجدد لوایح پالرمو و FATF شنیده‌ایم؛ ان‌شاءالله فرایندهای همفکری و همکاری جمعی در داخل کشور برای رسیدن به یک تصمیم درست جهت عبور از این شرایط پیچیده فراهم شود.

نماینده مجلس: سیگنال‌های مثبتی از مجمع تشخیص در بررسی مجدد لوایح پالرمو و FATF شنیده‌ایم

به گزارش سایت خبری مدارا: ایسنا نوشت: سخنگوی مجمع تشخیص مصلحت نظام از آغاز بررسی کارشناسی لوایح پیوستن ایران به کنوانسیون مقابله با تأمین مالی تروریسم (CFT) و کنوانسیون پالرمو در کمیسیون‌های تخصصی دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام خبر داد.

عباس گلرو با اشاره به آغاز بررسی لوایح پالرمو و FATF در کمیسیون‌های مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت:  FATF یکی از مسائل در حوزه سیاست خارجی است که بعد اقتصادی داشته و در کلیت دارای جنبه‌های مثبت و منفی است.

وی با بیان اینکه FATF جنبه‌های فنی دارد، افزود: با توجه به اینکه مطالباتی برای پیوستن به FATF وجود دارد، باید راهی پیدا کرد تا امضا و پیوستن به آن تبدیل به یک تهدید برای پیشبرد سیاست خارجی ما در منطقه و در دنیا نشود.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: ما سیگنال‌های مثبتی از مجمع تشخیص درباره این دو لایحه شنیده‌ایم که در حال بررسی و کار بر روی آن‌ها است؛ ان‌شاءالله در این شرایط پیچیده، فرایندهای همفکری و همکاری جمعی در داخل کشور برای رسیدن به یک تصمیم درست جهت عبور از این شرایط پیچیده فراهم شود.

اخبار مرتبط:
واشنگتن: برنامه غنی‌سازی ایران باید برچیده شود!
واشنگتن: برنامه غنی‌سازی ایران باید برچیده شود!

وزیر انرژی آمریکا در نشست کنفرانس عمومی آژانس بین‌المللی انرژی موضع «غنی‌سازی صفر» آمریکا در قبال برنامه هسته‌ای ایران را تکرار کرد.

گرانی لوبیاچیتی از گوشت هم جلو زد!
گرانی لوبیاچیتی از گوشت هم جلو زد!

سخنگوی اتحادیه بنکداران مواد غذایی تهران با اشاره به عوامل افزایش قیمت لوبیاچیتی در بازار گفت پیش‌بینی می‌شود تا پایان شهریور قیمت‌ها کاهش پیدا کند.

اولین واکنش به ادعای کیهان درباره مهسا امینی
اولین واکنش به ادعای کیهان درباره مهسا امینی

یک حقوقدان در واکنش به ادعای کیهان درباره کشته شدن مهسا امینی توسط پسرخاله‌اش نوشت: ضروری است نهادهای امنیتی-قضایی در اسرع وقت نسبت به این نوشته تحریک‌آمیز ورود پیدا کنند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است