کد خبر : 328354
انتشار : ۱۴۰۳/۱۰/۱۶ - 21:13
دسته‌بندی : اسلاید، سیاسی
چاپ

وزیر نیرو: ناترازی بزرگ در راه است؛ تابستان سخت /عبور از تابستان به این سادگی نیست

عباس علی‌آبادی، وزیر نیرو در جلسه کمیسیون انرژی مجلس با حضور قالیباف گفت ما خودمان را برای تابستان سخت آماده می‌کنیم. وی در این جلسه بیان کرد: تابستان سال گذشته و امسال بیش از ۲۰ هزار مگاوات ناترازی داشتیم، پیش بینی می‌شود که ناترازی به ۲۵ هزار مگاوات برسد؛ خدا کند نرسد.

وزیر نیرو: ناترازی بزرگ در راه است؛ تابستان سخت /عبور از تابستان به این سادگی نیست
به گزارش سایت خبری مدارا؛  انتخاب نوشت: عباس علی‌آبادی، وزیر نیرو در جلسه کمیسیون انرژی مجلس با حضور قالیباف گفت ما خودمان را برای تابستان سخت آماده می کنیم.
وی در این جلسه بیان کرد: تابستان سال گذشته و امسال بیش از ۲۰ هزار مگاوات ناترازی داشتیم، پیش بینی می شود که ناترازی به ۲۵ هزار مگاوات برسد؛ خدا کند نرسد.
وزیر نیرو خطاب به اعضای جلسه افزود: اجازه بدهید وزارت نیرو خود را آماده این ناترازی بکند، ناترازی بزرگ در راه است؛ تابستان گرم. در زمستان سرد کت یا لباس گرم می‌‌پوشیم اما عبور از تابستان به این سادگی نیست.
او در ادامه اظهار کرد: من خواهشم این است که مجلس تا اینجا که به ما کمک کرده کمک خود را ادامه بدهد و اجازه دهد ما روی حل مسئله تابستان تمرکز کنیم چون به نظرم نگرانی بزرگ تابستان هست.
اخبار مرتبط:
عباس عبدی: طرح ضدجاسوسی مجلس همسو با محتوایش نیست؛ آیا افزایش مجازات راه‌حل واقعی است؟
عباس عبدی: طرح ضدجاسوسی مجلس همسو با محتوایش نیست؛ آیا افزایش مجازات راه‌حل واقعی است؟

«هنگامی که خیانت‌هایی مثل آنچه در این جنگ دیدیم، رخ می‌دهد و بلافاصله چنین طرح قانونی تصویب می‌شود، به معنای آن است که وضعیت به وجود آمده ناشی از ضعف و نبودن قانون است و مسوولیت این مساله مستقیما به عهده خود نمایندگان است که پیش‌بینی این کار را نکرده بودند.»

مقصودی، نماینده مجلس: بسیاری از عاملان اسرائیل در بازار طلا و ارز شناسایی و دستگیر شدند
مقصودی، نماینده مجلس: بسیاری از عاملان اسرائیل در بازار طلا و ارز شناسایی و دستگیر شدند

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: بسیاری از عاملان اسرائیل که به بازار طلا و ارز می‌رفتند و با پول‌هایی که در اختیار داشتند، باعث می‌شدند تلاطم شدیدی در بازار به وجود بیاید، شناسایی و دستگیر شدند .

حمله رسایی به مصاحبه پزشکیان با تاکر کارلسون: او فقط باید چای بخورد، اما حرفی نزند
حمله رسایی به مصاحبه پزشکیان با تاکر کارلسون: او فقط باید چای بخورد، اما حرفی نزند

رسایی به نقل از یک فعال سیاسی آذربایجانی نوشت: پزشکیان مثل دکتر رشید محمدوف ماست. خوش‌زبان و مهربان است، اما فقط به درد مراسم خواستگاری می‌خورد نه ریاست. آن هم به شرطی که فقط چای بخورد و حرف نزند، چون ممکن است با یک جمله همه چیز را خراب کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است