کد خبر : 327975
انتشار : ۱۴۰۳/۱۰/۱۱ - 11:20
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

کیهان: در اساسنامه بنیاد رئیسی، ردیف اختصاصی بودجه وجود ندارد /برخی کینه رئیسی شهید را دارند، چون کارآمدی نظام ولایت فقیه را اثبات کرد

«در اساسنامه بنیاد، ردیف اختصاصی بودجه در لایحه بودجه سالانه، اساسا وجود ندارد و این هم به دلیل اصرار یاران شهید رئیسی برای پرهیز از هرگونه شائبه در بهره‌مندی از امکانات و بودجه دولتی بوده است. در وزارت فرهنگ سالانه به صد‌ها مجموعه و مؤسسه فرهنگی طبق قانون کمک می‌شود. این بند کمک‌های دولتی یعنی این بنیاد هم مثل ۸۰ هزار مؤسسه فرهنگی چند منظوره و تک منظوره، امکان استفاده از این کمک‌ها را دارند.»

کیهان: در اساسنامه بنیاد رئیسی، ردیف اختصاصی بودجه وجود ندارد /برخی کینه رئیسی شهید را دارند، چون کارآمدی نظام ولایت فقیه را اثبات کرد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ روزنامه کیهان در یادداشتی با عنوان «چرا از میراث شهید رئیسی می‌ترسند؟!» نوشت: در جلسه بررسی تاسیس بنیاد در شورای عالی انقلاب فرهنگی، آیت‌الله رشاد که یک شخصیت علمی برجسته و مسئول حوزه‌های علمیه تهران که مورد اعتماد و وثوق رهبری عزیز انقلاب هستند بیان کردند: «ویژگی‌های که رهبر انقلاب در این کمتر از دو ماه در مورد شهید رئیسی گفته‌اند بسیار بیشتر از ویژگی‌های است که در طول ۴۳ سال گذشته در مورد شهید بهشتی گفته‌اند.»

این جمله ایشان تنقیص آیت‌الله شهید دکتر بهشتی نیست، بلکه عظمت شهید مظلوم جمهور در یک دوره مجاهدت ۴۵ ساله در مسئولیت‌های مختلف و آخرین آن خدمتگزاری در پست ریاست جمهوری را نشان می‌دهد.

آیت‌الله رئیسی شخصیتی برجسته و تربیت شده مکتب فکری امام راحل و رهبر عزیز انقلاب بودند. رئیسی عزیز ما اسوه است، چون بعد از ۳۲ سال از تغییر قانون اساسی و تجربه چهار دوره ریاست جمهوری ۸ ساله، زبان طعنه منتقدان نظام امت و امامت را در ناکارآمد نشان دادن اسلامیت و جمهوریت بست، و فرضیه دوگانگی بخش‌های انتصاب و انتخابی قدرت در ساختار جمهوری اسلامی را باطل کرد.

شهید رئیسی نه در حرف بلکه در عمل به مانند یک سرباز زیر لوای ولی فقیه عمل کرد و تمام دستگاه اجرائی کشور را پای تحقق امر ولی بسیج کرد. این راست‌گرایان و چپ‌گرایان بغض رئیسی شهید را دارند، چون بساط کاسبی سیاسی آنها را جمع کرد. اینها کینه رئیسی شهید را دارند، چون کارآمدی نظام ولایت فقیه را در حل مشکلات داخلی کشور و عظمت بین‌المللی نظام اثبات کرد.

آنها امروز به درستی از میراث شهید عزیز ما می‌ترسند، چون تداوم سنت فکری و عملی این شهید عزیز، یعنی تداوم مقاومت در برابر سازش، یعنی باطل‌السحر نسخه غرب‌زدگان بیمار و محافظه‌کاران ترسو در تسلیم ایران اسلامی در برابر استعمار.

در اساسنامه بنیاد، ردیف اختصاصی بودجه در لایحه بودجه سالانه، اساسا وجود ندارد و این هم به دلیل اصرار یاران شهید رئیسی برای پرهیز از هرگونه شائبه در بهره‌مندی از امکانات و بودجه دولتی بوده است. در وزارت فرهنگ سالانه به صد‌ها مجموعه و مؤسسه فرهنگی طبق قانون کمک می‌شود. این بند کمک‌های دولتی یعنی این بنیاد هم مثل ۸۰ هزار مؤسسه فرهنگی چند منظوره و تک منظوره، امکان استفاده از این کمک‌ها را دارند. این در حالی است که برای بنیاد‌ها و مجموعه‌های فرهنگی، پژوهشی و آموزشی بسیار نازل‌تر از حیث حقوقی و منشا تصویب، همین الان در لایحه بودجه، اعتبار پیش‌بینی شده است.

اخبار مرتبط:
پیش‌بینی هولناک یک زمین‌شناس درباره آینده شمال غرب ایران
پیش‌بینی هولناک یک زمین‌شناس درباره آینده شمال غرب ایران

مهدی زارع، زمین‌شناس و پژوهشگر، هشدار داد در صورت تداوم روند فعلی، دریاچه ارومیه به کانون طوفان‌های نمکی، بیماری‌های همه‌گیر، فروپاشی کشاورزی و گردشگری و مهاجرت گسترده بدل خواهد شد. او یک پیش بینی هولناک کرده و گفته احتمال احیای دریاچه تا سال ۱۴۰۱۴ بسیار کم است.

قیمت دلار، طلا و سکه امروز ۲۴ شهریور ۱۴۰۴
قیمت دلار، طلا و سکه امروز ۲۴ شهریور ۱۴۰۴

قیمت دلار، طلا و سکه در بازار امروز ۲۴ شهریور ۱۴۰۴ را در جداول زیر ببینید.

میانجی جدید ایران برای مذاکره با آمریکا انتخاب شد
میانجی جدید ایران برای مذاکره با آمریکا انتخاب شد

برای برخی کارشناسان، مسئله هسته‌ای ایران آنقدر مهم است که ترامپ نباید بدون تیم اختصاصی عمل کند. الکس واتانکا، مدیر برنامه ایران در مؤسسه خاورمیانه، گفت که کاخ سفید چشم‌انداز روشنی برای روابط ایالات متحده و ایران ارائه نکرده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است