کد خبر : 327658
انتشار : ۱۴۰۳/۱۰/۰۶ - 11:46
دسته‌بندی : برگزیده ها، بین الملل
چاپ

نتانیاهو: حوثی‌ها درسی خواهند گرفت که حماس، حزب‌الله و رژیم بشار اسد گرفته‌اند

بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر اسرائیل، بار دیگر تهدیدات خود را علیه گروه "انصارالله" (حوثی‌ها) در یمن که به حملات موشکی علیه اسرائیل در واکنش به جنگ در غزه ادامه می‌دهند، تکرار کرد.

نتانیاهو: حوثی‌ها درسی خواهند گرفت که حماس، حزب‌الله و رژیم بشار اسد گرفته‌اند

به گزارش سایت خبری مدارا: بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر اسرائیل، بار دیگر تهدیدات خود را علیه گروه “انصارالله” (حوثی‌ها) در یمن که به حملات موشکی علیه اسرائیل در واکنش به جنگ در غزه ادامه می‌دهند، تکرار کرد.

به گزارش پایگاه خبری «النشره» لبنان، نتانیاهو در مراسمی به مناسبت “عید انوار” (حنوکا) یهودیان در دفتر خود ادعا کرد: ما ضربات سختی به کسانی که تلاش کردند زندگی ما را نابود کنند، وارد می‌کنیم. این مسئله برای همه صادق است.

وی مدعی شد: حوثی‌ها درسی خواهند گرفت که حماس، حزب‌الله و رژیم بشار اسد گرفته‌اند.

نتانیاهو در ادامه ادعای خود افزود: حتی اگر زمان ببرد، همه در سراسر خاورمیانه این درس را خواهند گرفت.

اسرائیل کاتز وزیر جنگ رژیم اسرائیل نیز دوشنبه مدعی شد: حوثی‌ها را هدف حملات شدیدی قرار خواهیم داد.

نخست وزیر رژیم اسرائیل دوشنبه گذشته اعلام کرده بود که به ارتش رژیم صهیونیستی دستور داده است “زیرساخت‌های حوثی‌ها (انصارالله) را هدف قرار دهند.

تهدید نتانیاهو به حمله به یمن به دنبال خشم رژیم صهیونیستی از حمله یمنی‌ها به سرزمین‌های اشغالی صورت گرفت که در جریان آن نیروهای مسلح یمن هفته گذشته دو موشک به سمت تل‌آویو شلیک کردند که در جریان یکی از حمله‌ها، حدود ۲۰ صهیونیست زخمی شدند.

یحیی سریع سخنگوی نیروهای مسلح یمن همچنین چهارشنبه شب در بیانیه‌ای اعلام کرد که نیروهای یمنی با دو پهپاد به دو هدف در مرکز و جنوب اسرائیل حمله کرده‌اند که یکی از این اهداف “حیاتی و حساس” بوده است.

اخبار مرتبط:
شورای نگهبان طرح «تشدید مجازات جاسوسی» را به مجلس برگشت داد/ ابهامات شورا چه بود؟
شورای نگهبان طرح «تشدید مجازات جاسوسی» را به مجلس برگشت داد/ ابهامات شورا چه بود؟

سخنگوی شورای نگهبان در جدیدترین گزارش خود به مردم، ابهامات طرح «تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونیستی و کشورهای متخاصم علیه امنیت و منافع ملی» را تشریح کرد.

متکی، وزیر پیشین امور خارجه: اسرائیل پیروز جنگ نیست، چون ترامپ درخواست آتش‌بس کرد/  بعید نیست که نتانیاهو بار دیگر به ایران حمله کند
متکی، وزیر پیشین امور خارجه: اسرائیل پیروز جنگ نیست، چون ترامپ درخواست آتش‌بس کرد/ بعید نیست که نتانیاهو بار دیگر به ایران حمله کند

وزیر پیشین امور خارجه با بیان این که درخواست برقراری آتش‌بس توسط ترامپ نشان می‌دهد که اسرائیل پیروز جنگ نیست، گفت: وقتی درخواست برقراری آتش‌بس را خود ترامپ مطرح می‌کند، حاکی از آن است که آثاری از شکست اسرائیل در این جنگ نمایان شده است. در جنگ اخیر توقف تجاوز به رژیم صهیونیستی تحمیل شد؛ یعنی اگر بخواهیم تِرم جدیدی را در مناسبات بین‌المللی تعریف کنیم، آنچه رخ داد، آتش‌بس نبود، بلکه تحمیل توقف متجاوز بود.

تلفات سیل تگزاس به ۹۱ نفر رسید / بیش از ۳۰ نفر دیگر همچنان مفقود هستند
تلفات سیل تگزاس به ۹۱ نفر رسید / بیش از ۳۰ نفر دیگر همچنان مفقود هستند

بر اثر وقوع سیل ناگهانی و ویرانگر در مرکز ایالت تگزاس، شمار جان‌باختگان به دست‌کم 91 نفر رسیده و بیش از 30 نفر دیگر همچنان مفقود هستند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است