کد خبر : 327514
انتشار : ۱۴۰۳/۱۰/۰۵ - 11:03
دسته‌بندی : اجتماعی، برگزیده ها
چاپ

کیفیت هوای تهران با شاخص کیفیت ۱۵۷ همچنان برای همه ناسالم است

شرکت کنترل کیفیت هوای تهران اعلام کرد: شاخص آلودگی هم اکنون روی عدد ۱۵۷ قرار دارد و کیفیت هوا ناسالم است.

کیفیت هوای تهران با شاخص کیفیت ۱۵۷ همچنان برای همه ناسالم است

به گزارش سایت خبری مدارا: ایرنا نوشت: شرکت کنترل کیفیت هوای تهران از قرار گرفتن شاخص آلودگی هوای تهران روی عدد ۱۵۷ و در وضعیت ناسالم و آلوده برای همه گروه‌های سنی در صبح چهارشنبه خبر داد.

شاخص لحظه‌ای کیفیت هوای شهر تهران اکنون در وضعیت قرمز قرار دارد بنابراین به سالمندان، کودکان، زنان باردار و بیماران قلبی و ریوی توصیه می‌شود در صورت امکان از تردد در فضای باز خودداری کنند.

همچنین در ۲۴ ساعت گذشته با توجه به وضعیت کیفیت هوای تهران و مجازی شدن مدارس شاخص روی عدد ۱۶۷ در وضعیت ناسالم برای همه گروه‌های سنی قرار داشت.

براساس اطلاعات موجود اکنون ۲۰ ایستگاه در وضعیت قرمز و مابقی ایستگاه‌ها در شرایط نارنجی از نظر سنجش آلودگی هوا است.

با توجه به شرایط هوا، با تصمیم کمیته اضطرار آلودگی هوا در تهران، مدارس مقاطع مختلف تحصیلی، مراکز آموزشی، ادارات و دستگاه‌های اجرایی دولتی و غیر دولتی ملی و استانی تعطیل است ولی بانک‌ها و مراکز درمانی و خدماتی باز هستند.

براساس ارزیابی‌های انجام شده از ابتدای امسال تاکنون، شهروندان تهرانی پنچ روز هوای پاک، ۱۷۷ روز هوای سالم، ۸۵ روز هوای ناسالم برای گروه‌های سنی حساس و ۱۳ روز هم ناسالم برای همه گروه‌ها، استنشاق کرده‌اند.

سال گذشته و براساس روز شمار شاخص آلودگی در مجموع ۱۰ روز هوای پاک، ۲۳۶ روز هوای قابل قبول، ۱۰۷ روز هوای ناسالم برای گروه‌های حساس و ۱۲ روز هوای ناسالم برای تمامی گروه‌ها در پرونده شاخص آلودگی هوای پایتخت ثبت شده است.

براساس جدول رنگ‌بندی شرکت کنترل کیفیت هوا، ایستگاه‌های سبز رنگ شرایط «پاک»، زرد رنگ شرایط «قابل قبول»، نارنجی‌ رنگ شرایط «ناسالم برای گروه‌های حساس»، قرمز رنگ شرایط «ناسالم برای همه گروه سنی»، بنفش‌ رنگ شرایط «بسیار ناسالم» و قهوه‌ای رنگ شرایط «خطرناک» را نشان می‌دهد.

اخبار مرتبط:
طرح استیضاح وزیر نیرو با ۲۱ امضا تحویل هیات‌رئیسه مجلس شد
طرح استیضاح وزیر نیرو با ۲۱ امضا تحویل هیات‌رئیسه مجلس شد

ابراهیم نجفی، نایب رییس کمیسیون عمران مجلس با انتقاد از قطعی‌های مکرر برق و ضعف مدیریت در حوزه انرژی، گفت: به‌دلیل نداشتن برنامه مدون و عدم اجرای قوانین مصوب، طرح استیضاح وزیر نیرو با امضای ۲۱ نماینده به هیئت‌رئیسه ارسال شد.

اکسیوس: اسرائیل در حال آماده‌سازی برای حمله سریع به تأسیسات هسته‌ای ایران در صورت شکست مذاکرات میان آمریکا و ایران است
اکسیوس: اسرائیل در حال آماده‌سازی برای حمله سریع به تأسیسات هسته‌ای ایران در صورت شکست مذاکرات میان آمریکا و ایران است

اکسیوس نوشت: اسرائیل در حال آماده‌سازی برای حمله سریع به تأسیسات هسته‌ای ایران است، در صورتی که مذاکرات میان آمریکا و ایران فروبپاشد؛ این را دو منبع اسرائیلی مطلع از این رایزنی‌ها به آکسیوس گفته‌اند.

محمد خاتمی: انتظار بستن صدای مخالفین دولت‌ را نداریم ولی این درست نیست که صدای بلند در اختیار کسانی‌ باشد که تحریم را نعمت می‌دانند
محمد خاتمی: انتظار بستن صدای مخالفین دولت‌ را نداریم ولی این درست نیست که صدای بلند در اختیار کسانی‌ باشد که تحریم را نعمت می‌دانند

سید محمد خاتمی در پیامی به ششمین کنگره حزب‌ مجمع ایثارگران تاکید کرد: مذاکره و تعامل اصلا به معنای تسلیم شدن‌ در برابر زورگویی دشمنان نیست؛ بلکه اقدامی در راستای مصلحت عمومی است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است