کد خبر : 327432
انتشار : ۱۴۰۳/۱۰/۰۵ - 05:18
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

دمای اصفهان تغییر محسوسی ندارد

کارشناس مرکز پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان گفت: دمای هوا در بیشتر مناطق این استان طی ۲۴ ساعت پیش رو تغییر محسوسی ندارد.

دمای اصفهان تغییر محسوسی ندارد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ مینا معتمدی اظهار کرد: شهرضا با کمینه دمای پنج درجه سلسیوس زیر صفر و خور و بیابانک با بیشینه دمای ۱۷ درجه سلسیوس بالای صفر به ترتیب سردترین و گرم‌ترین نقاط استان خواهند بود.

به نوشته مهر؛ به گفته وی، بیشینه دمای کلانشهر اصفهان در گرم‌ترین ساعات امروز به ۱۶ درجه سلسیوس بالای صفر و کمینه آن در سردترین ساعات بامداد فردا به یک درجه سلسیوس زیر صفر می‌رسد.

کارشناس مرکز پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان افزود: بررسی نقشه‌های پیش یابی هواشناسی نشان می‌دهد که به دلیل گذر موجی ضعیف امروز در مناطق جنوب غربی اصفهان رشد ابر و احتمال بارش خفیف باران وجود دارد.

معتمدی خاطرنشان کرد: همچنین در دیگر مناطق استان اصفهان به دلیل استقرار جوی به نسبت پایدار و سرد تا اواخر وقت روز جمعه سکون نسبی در سطح استان حاکم خواهد بود و آسمان بیشتر مناطق صاف تا قسمتی ابری و گاهی وزش باد پیش‌بینی می‌شود.

به گفته وی، در نواحی مرکزی، صنعتی و کلانشهر اصفهان شرایط انباشت آلاینده‌ها و بالا رفتن شاخص آلودگی هوا تا روز شنبه وجود دارد.

کارشناس مرکز پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان اضافه کرد: از اواخر وقت جمعه هفتم دی و طی روز شنبه در مناطق غربی استان ابرناکی، مه آلودگی و بارش برف و باران و در مناطق جنوبی استان وزش باد شدید و تندباد لحظه‌ ای را انتظار داریم.

اخبار مرتبط:
قول مدیرعامل آبفا برای تکمیل شبکه فاضلاب سمیرم اصفهان
قول مدیرعامل آبفا برای تکمیل شبکه فاضلاب سمیرم اصفهان

مدیرعامل شرکت مهندسی‌ آب و فاضلاب از پیگیری‌ لازم به‌منظور تکمیل شبکه فاضلاب شهرستان سمیرم‌ در جنوب استان اصفهان خبر داد.

ثبت ۶۴۵ مورد محبوسی آسانسور در اصفهان طی یک ماه گذشته
ثبت ۶۴۵ مورد محبوسی آسانسور در اصفهان طی یک ماه گذشته

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی شهرداری اصفهان با اشاره به حوادث رخ داده در اصفهان در یک ماه گذشته گفت: طی این مدت ۶۴۵ مورد محبوسی آسانسور در شهر اصفهان رخ داده است.

بیست و هشتمین ایستگاه آتش‌نشانی اصفهان به بهره‌برداری رسید
بیست و هشتمین ایستگاه آتش‌نشانی اصفهان به بهره‌برداری رسید

بیست و هشتمین ایستگاه آتش‌نشانی اصفهان با زیربنای یک هزارو ۲۵۰ مترمربع بعنوان یکی از مجهزترین ایستگاه‌ها در شمال این کلانشهر به بهره‌برداری رسید.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است