کد خبر : 327333
انتشار : ۱۴۰۳/۱۰/۰۴ - 11:09
دسته‌بندی : اجتماعی، برگزیده ها
چاپ

حکم قصاص قاتل محیط بانان بوانات صبح امروز اجرا شد

رئیس کل دادگستری استان فارس از اجرای حکم قاتل دو محیط بان بواناتی خبر داد.

حکم قصاص قاتل محیط بانان بوانات صبح امروز اجرا شد

به گزارش سایت خبری مدارا: صدا و سیما نوشت: رئیس کل دادگستری استان فارس از اجرای حکم قاتل دو محیط بان بواناتی خبر داد.

حجت الاسلام سیدصدراله رجایی نسب با بیان اینکه محکوم این پرونده در ششم خرداد ماه ۱۴۰۱ در حین شکار غیر مجاز در منطقه حفاظت شده دره باغ شهرستان بوانات اقدام به قتل دو محیط بان در حین انجام وظیفه کرده بود گفت: محکوم این پرونده علاوه بر قتل دو محیط بان با اتهام شروع به قتل محیط بان سوم نیز مواجه بود.

وی خاطر نشان کرد: حکم بدوی محکومیت این قاتل به دو بار قصاص نفس در شعبه سوم دادگاه کیفری یک استان فارس صادر شد و حکم پس از فرجام‌خواهی وکیل متهم مورد تایید شعبه ششم دیوان عالی کشور قرار گرفت.

این مقام ارشد قضایی استان فارس تصریح کرد: پس از طی شدن کامل همه مراحل قانونی و اخذ استیذان اجرا از ریاست قوه قضاییه، حکم قصاص قاتل محیط بانان بواناتی صبح امروز اجرا شد.

پس از طی شدن کامل همه مراحل قانونی حکم قصاص قاتل محیط‌بانان بواناتی صبح امروز اجرا شد.

اخبار مرتبط:
کاهش ساعات کاری ادارات همدان
کاهش ساعات کاری ادارات همدان

استانداری همدان اعلام کرد: با توجه به تداوم موج گرمای بی‌سابقه،ساعات کاری دستگاه‌های اجرایی استان در روز چهارشنبه ٨ مرداد از ساعت شش صبح تا ۱۱ تعیین شده است

توضیحات رییس مرکز رسانه مجلس درباره سفر قالیباف به ژنو
توضیحات رییس مرکز رسانه مجلس درباره سفر قالیباف به ژنو

رییس مرکز ارتباطات، رسانه و امور فرهنگی مجلس شورای اسلامی در شبکه اجتماعی خود گزارشی از سفر رییس مجلس به ژنو داد و گزارشی از همراهان در این سفر نیز داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است