کد خبر : 327110
انتشار : ۱۴۰۳/۱۰/۰۳ - 10:16
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

هوای تهران با شاخص کیفیت ۱۳۴ در وضعیت نارنجی

طی ۲۴ ساعت گذشته شاخص کیفیت هوا بر روی عدد ۱۳۸ بوده و هوای تهران ناسالم برای گروه‌های حساس جامعه بود.

هوای تهران با شاخص کیفیت ۱۳۴ در وضعیت نارنجی

به گزارش سایت خبری مدارا: مهر نوشت: بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، شاخص کیفیت هوا در حال حاضر بر روی عدد ۱۳۴ قرار گرفته و وضعیت هوای تهران ناسالم برای گروه‌های حساس جامعه است.

همچنین طی ۲۴ ساعت گذشته شاخص کیفیت هوا بر روی عدد ۱۳۸ بوده و هوای تهران ناسالم برای گروه‌های حساس جامعه بود.

تهران از ابتدای سال ۵ روز هوای پاک، ۱۷۷ روز هوای قابل قبول و ۸۴ روز هوای ناسالم برای گروه‌های حساس و ۱۱ روز هوای ناسالم داشته است.

این در حالی است که تهران در مدت مشابه سال پیش ۹ روز هوای پاک، ۱۸۳ روز هوای قابل قبول و ۷۶ روز هوای ناسالم برای گروه‌های حساس جامعه و ۱۰ روز ناسالم برای همه افراد داشته است.

اخبار مرتبط:
معاون وزارت بهداشت: اغلب ۱۰۰ نفر اول کنکور پزشکی از کشور مهاجرت می‌کنند
معاون وزارت بهداشت: اغلب ۱۰۰ نفر اول کنکور پزشکی از کشور مهاجرت می‌کنند

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت شایسته سالاری را مهمترین عامل حفظ نخبگان و کاهش مهاجرت در کشور دانست و گفت: متاسفانه اغلب ۱۰۰ نفر اول کنکور در رشته‌های علوم پزشکی به دلیل اینکه ما نمی‌توانیم این افراد را جذب کنیم مهاجرت می‌کنند.

تعقیب قضایی دست‌اندرکاران مراسم باغ جنت شیراز
تعقیب قضایی دست‌اندرکاران مراسم باغ جنت شیراز

دادستان شیراز با اشاره به انتشار تصاویری از هنجار شکنی یک فرد در مراسمی در باغ جنت این شهر، گفت: عوامل در صحنه و سایر دست اندرکاران این مراسم تحت تعقیب قضایی قرار گرفتند.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور: به نام وفاق بی‌حجابی، رقص ومشروب در حال اجراست
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور: به نام وفاق بی‌حجابی، رقص ومشروب در حال اجراست

محمدحسین طاهری آکردی، دبیر ستاد امر به معروف کشور به شعار وفاق ملی حمله کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است