کد خبر : 327089
انتشار : ۱۴۰۳/۱۰/۰۲ - 19:53
دسته‌بندی : ورزشی
چاپ

گاریدو رسماً از پرسپولیس جدا شد

خوان کارلوس گاریدو و ژاوی اولیوا از پرسپولیس جدا شدند.

گاریدو رسماً از پرسپولیس جدا شد

به گزارش سایت خبری مدارا: به گزارش رسانه رسمی باشگاه پرسپولیس، پس از نشست رضا درویش، مدیرعامل باشگاه پرسپولیس با خوان کارلوس گاریدو و ژاوی اولیوا، مربیان اسپانیایی از جمع سرخپوشان جدا شد.

در‌این‌ نشست پس از بررسی وضعیت تیم، دو طرف توافق کردند به ادامه همکاری پایان دهند. مدیرعامل پرسپولیس به گاریدو و ژاوی پیشنهاد اقاله قرارداد را داد که با موافقت این دو مربی همراه شد.

مقرر شد مطالبات گاریدو و ژاوی تا هفته ۱۳ لیگ به آنها پرداخت شود و قرارداد ایشان اقاله شود. باقی مانده طلب گاریدو و ژاوی همین امروز به ایشان پرداخت شد تا مطالبات این دو مربی اسپانیایی تسویه شود.

باشگاه پرسپولیس ضمن تشکر از زحمات گاریدو و ژاوی در طول دوران هدایت پرسپولیس، برای این دو مربی آرزوی موفقیت می‌کند.

اخبار مرتبط:
شوک به دنیای فوتبال؛ دیوگو ژوتا ستاره ۲۸ ساله لیورپول درگذشت
شوک به دنیای فوتبال؛ دیوگو ژوتا ستاره ۲۸ ساله لیورپول درگذشت

خبر درگذشت دیوگو ژوتا جامعه فوتبال را به شوک فرو برد.

رامین رضاییان در استقلال ماندنی شد
رامین رضاییان در استقلال ماندنی شد

مدافع - هافبک استقلال در لیگ بیست‌وپنجم نیز با پیراهن این تیم به میدان خواهد رفت.

تاج: سازمان لیگ می‌خواهد بازی‌های فصل بعد را ۴ روز یک بار برگزار کند
تاج: سازمان لیگ می‌خواهد بازی‌های فصل بعد را ۴ روز یک بار برگزار کند

مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال گفت: در سازمان لیگ جلسه‌ای داشتیم و فشردگی لیگ را امسال داریم. مدیران عامل باشگاه‌های استقلال، پرسپولیس و پیکان تشریف آورده بودند که موضوع استانداردسازی ورزشگاه‌های تهران بود ولی به آنها اعلام کردم که بازی‌ها احتمالا پنج روز یک بار است که بیشتر آن چهار روز یک بار است و در دو نوبت هم به سه روز یک بار باید برسیم، اما سازمان لیگ دنبال این است که چهار روز یک بار که استاندارد است انجام دهد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است