کد خبر : 327031
انتشار : ۱۴۰۳/۱۰/۰۲ - 14:50
دسته‌بندی : برگزیده ها، بین الملل
چاپ

ارتش آمریکا: یکی از هواپیما‌های جنگی خود را به اشتباه بر فراز دریای سرخ سرنگون کردیم / دو خلبان مجبور به ترک هواپیما شدند؛ یکی از خلبان‌ها زخمی شده

ارتش آمریکا اعلام کرد که در جریان بمباران یمن یکی از هواپیما‌های جنگی خود را به اشتباه بر فراز دریای سرخ رهگیری کرد و دو خلبان مجبور به ترک هواپیما شدند.

ارتش آمریکا: یکی از هواپیما‌های جنگی خود را به اشتباه بر فراز دریای سرخ سرنگون کردیم / دو خلبان مجبور به ترک هواپیما شدند؛ یکی از خلبان‌ها زخمی شده

به گزارش سایت خبری مدارا: صدا و سیما نوشت: صفحه رسمی موسسه نیروی دریایی آمریکا در شبکه ایکس اعلام کرد جنگنده F/A-۱۸ سوپر هورنت ایالات متحده بر فراز دریای سرخ در یک حادثه آتش به خودی سرنگون شد.

سنتکام، فرماندهی نیرو‌های آمریکا در غرب آسیا نیز با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد یک جت جنگنده F/A-۱۸ نیروی دریایی ایالات متحده در ۲۲ دسامبر ۲۰۲۴ پس از برخاستن از ناو هواپیمابر «هری اس ترومن» به طور تصادفی توسط موشک هدایت شونده رزمناو یو اس اس گتیسبورگ بر فراز دریای سرخ سرنگون شد.

معاریو نشریه رژیم صهیونیستی نوشت: ارتش آمریکا اعلام کرد که مرتکب اشتباه شده و در جریان بمباران یمن یکی از هواپیما‌های جنگی خود را بر فراز دریای سرخ رهگیری کرده است که منجر به این شد که دو خلبان مجبور به ترک هواپیما شوند که یکی از خلبان‌ها زخمی شده است.

تحقیقات برای تعیین چگونگی وقوع این حادثه و اطمینان از تکرار نشدن آن ادامه دارد.

اخبار مرتبط:
ادعای آزادی سعید مدنی تکذیب شد
ادعای آزادی سعید مدنی تکذیب شد

همسر سعید مدنی آزادی این جامعه شناس را تکذیب کرد

آقامیرسلیم: مردم پیامرسان‌های بیگانه را کنار بگذارند
آقامیرسلیم: مردم پیامرسان‌های بیگانه را کنار بگذارند

میرسلیم گفت: آگاه کردن دقیق و صادقانه مردم برای پرهیز مطلق از پیام رسان‌های بیگانه بهترین راهکار است والا ادامه وضع موجود به ضرر همه خواهد بود جز اسرائیل.

اجرای طرح‌های ضربتی جمع‌آوری اتباع غیرمجاز در پایتخت/ با کارفرمایان متخلف برخورد می‌شود
اجرای طرح‌های ضربتی جمع‌آوری اتباع غیرمجاز در پایتخت/ با کارفرمایان متخلف برخورد می‌شود

فرماندار تهران از اجرای طرح‌های ضربتی برای جمع‌آوری و بازگشت اتباع غیرمجاز به کشور مبدا خبر داد و بر اهمیت همکاری دستگاه‌های اجرایی، انتظامی و مشارکت شهروندان در ارتقای امنیت و آرامش شهری تاکید کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است