کد خبر : 326549
انتشار : ۱۴۰۳/۰۹/۲۸ - 10:55
دسته‌بندی : برگزیده ها، بین الملل
چاپ

هاآرتص: گشایش قابل توجهی در مذاکرات سازش بین عربستان و اسرائیل به وجود آمده که می‌تواند زمینه ساز مبادله اسرا هم باشد

یک روزنامه عبری زبان خبر داد، گشایش قابل توجهی در مذاکرات سازش بین عربستان سعودی و اسرائیل به وجود آمده است که می‌تواند زمینه ساز مبادله اسرا هم باشد.

هاآرتص: گشایش قابل توجهی در مذاکرات سازش بین عربستان و اسرائیل به وجود آمده که می‌تواند زمینه ساز مبادله اسرا هم باشد

به گزارش سایت خبری مدارا: تسنیم نوشت: یک روزنامه عبری زبان خبر داد، گشایش قابل توجهی در مذاکرات سازش بین عربستان سعودی و اسرائیل به وجود آمده است که می‌تواند زمینه ساز مبادله اسرا هم باشد.

روزنامه هاآرتص شامگاه سه شنبه با اعلام این خبر افزود، شبه توافقی بین دو طرف شکل گرفته است که در چارچوب آن اسرائیل به جای اعتراف صریح به دولت فلسطینی به عربستان سعودی تعهدی مبهم و دو پهلو را خواهد داد که در راه تشکیل دولت فلسطینی قدم بردارد.
به نوشته این رسانه، رون درمر وزی امور راهبردی اسرائیل به نمایندگی از شخص نتانیاهو در این مذاکرات حاضر است در حالی که کابینه امنیتی و کابینه سیاسی به طور کامل از روند این مذاکرات بی اطلاع بوده و در جریان آن قرار ندارند.
اخبار مرتبط:
ادعای آزادی سعید مدنی تکذیب شد
ادعای آزادی سعید مدنی تکذیب شد

همسر سعید مدنی آزادی این جامعه شناس را تکذیب کرد

آقامیرسلیم: مردم پیامرسان‌های بیگانه را کنار بگذارند
آقامیرسلیم: مردم پیامرسان‌های بیگانه را کنار بگذارند

میرسلیم گفت: آگاه کردن دقیق و صادقانه مردم برای پرهیز مطلق از پیام رسان‌های بیگانه بهترین راهکار است والا ادامه وضع موجود به ضرر همه خواهد بود جز اسرائیل.

اجرای طرح‌های ضربتی جمع‌آوری اتباع غیرمجاز در پایتخت/ با کارفرمایان متخلف برخورد می‌شود
اجرای طرح‌های ضربتی جمع‌آوری اتباع غیرمجاز در پایتخت/ با کارفرمایان متخلف برخورد می‌شود

فرماندار تهران از اجرای طرح‌های ضربتی برای جمع‌آوری و بازگشت اتباع غیرمجاز به کشور مبدا خبر داد و بر اهمیت همکاری دستگاه‌های اجرایی، انتظامی و مشارکت شهروندان در ارتقای امنیت و آرامش شهری تاکید کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است