کد خبر : 326444
انتشار : ۱۴۰۳/۰۹/۲۷ - 16:44
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

نیکزاد، نماینده مجلس: دشمن با نشان دادن یک بهشت موهوم مَردم سوریه را فریب داد

نایب رئیس دوم‌ مجلس با بیان اینکه در زندگی بزرگان مقاومت درس‌های بزرگی برای ما وجود دارد گفت: وضعیت امروز سوریه را ببینید! یک بهشت موهوم نشان داده شد که اگر از مقاومت دست بکشید خوشبخت خواهید شد! اما آمریکایی‌ها و اسرائیلی‌ها زیرساخت‌های آن را نابود کردند.

نیکزاد، نماینده مجلس: دشمن با نشان دادن یک بهشت موهوم مَردم سوریه را فریب داد

به گزارش سایت خبری مدارا: علی نیکزاد ظهر امروز در مراسم بزرگداشت روز رزن و یادواره ۳۲۰ شهید والامقام این شهرستان که در سالن شهدا برگزار شد با این توضیح که جمهوری اسلامی ایران خیمه‌ای است که ولایت فقیه عمود آن است اظهار کرد: ام‌القرای اسلام، جمهوری اسلامی است و باید برای حفظ آن تمام تلاش خود را به کار گیریم.وی با بیان اینکه همدان زادگاه بزرگمردان، علما، شهدا و صالحین است گفت: باباطاهر در شعر، ملاحسینقلی همدانی در عرفان، آیت‌الله‌العظمی نوری همدانی در فقه و فقاهت، ملاعلی معصومی همدانی از جمله علما و مشاهیر این خطه هستند. نایب رئیس دوم‌مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه انقلاب اسلامی میراث نسل پیشرو، روشنفکر و فداکاری از شاگردان امام(ره) بوده که تئوری حکومت اسلامی و مبانی انقلاب را چیدند ادامه داد: نظریه حکومت اسلامی و ولایت فقیه توسط امام(ره) در نجف تدریس شد اما کار تشکیل آن فقط با این مبانی به سرانجام نمی‌رسید.وی با تشریح مجاهدت‌های امام(ره) برای تربیت شاگردانی چون شهیدان مفتح، بهشتی، مطهری، باهنر و… افزود: آنها حلقه دیگری از تربیت متخصصان حوزوی و دانشگاهی را در دستور کار قرار دادند و حتی در تربیت نسل انقلابی صاحب فکر در مدارس هم همت گماشتند.نیکزاد گفت: شهید مفتح جزو علمایی بود که مسئله زمان خود را به خوبی فهم کرد و متوجه بود جریان غرب‌زده دنبال تبلیغ این است که علم با دین در تعارض است و دین از سیاست جداست.

وی با بیان اینکه ایشان از همان ابتدا تحصیلات دانشگاهی را کنار تحصیلات حوزوی انجام داد و بعد از انقلاب هم اندیشه مهم وحدت حوزه و دانشگاه را دنبال کرد افزود: بررسی زندگی این شهدای بزرگ ما را به این حقیقت رهنمون می‌کند که انقلاب ما یک انقلاب کاملا فرهنگی بود.نایب رئیس دوم مجلس با اشاره به تلاش منافقین در نجف برای نزدیک شدن به امام(ره) و سوء استفاده از جایگاه رهبری معنوی ایشان بیان کرد: منافقین با این کار می‌خواستند مشروعیتی برای مبارزه مسلحانه ایجاد کنند اما امام(ره) قاطعانه مقابل آنها ایستاد چراکه معتقد بود اول باید قلوب متحول و اندیشه‌ها اصلاح شود و اگر مردم بیدار شدند هیچ قدرتی نمی‌تواند در برابر آنها بایستد.وی با بیان اینکه در این شرایط، سربازان جهاد تبیین امام(ره) شروع به تربیت مردم و آگاهسازی جامعه کردند و شهید مطهری، شهید بهشتی، شهید مفتح، شهید باهنر، شهید قدوسی افرادی بودند که این بار بزرگ را به دوش کشیدند عنوان کرد: مردم همدان باید به وجود چنین شخصیت‌هایی افتخار کنند.

نیکزاد با بیان اینکه در زندگی بزرگان درس‌های بزرگی برای ما وجود دارد بیان کرد: امروز اوضاع منطقه را ببینید! چرا کشورهای اسلامی نمی‌توانند روی پای خود بایستند؟ چرا استعمار می‌تواند به سادگی مردم را فریب دهد؟ وضعیت امروز سوریه را ببینید! یک بهشت موهوم نشان داده شده که اگر از مقاومت دست بکشید خوشبخت خواهید شد!وی با تشریح وضعیت سوریه و بیان اینکه بیش از ۵۰۰ حمله توسط امریکایی‌ها و اسرائیلی‌ها انجام شده و زیرساخت های سوریه نابود شده است گفت: در آینده هم معلوم نیست چه حکومتی با چه مختصاتی در این کشور تشکیل خواهد شد و آیا این کشور روی آرامش خواهد دید یا خیر؟

اخبار مرتبط:
جزئیات جلسه غیرعلنی مجلس با وزیر اطلاعات
جزئیات جلسه غیرعلنی مجلس با وزیر اطلاعات

عباس گودرزی با اشاره به جلسه غیرعلنی صبح امروز (سه‌شنبه ۲۴ تیرماه) مجلس گفت: پیش از شروع جلسه علنی امروز، جلسه غیرعلنی با حضور وزیر اطلاعات و معاونانش برگزار شد. در این جلسه وزیر اطلاعات گزارشی از اقدامات این وزارتخانه در قبل و بعد از جنگ تحمیلی ۱۲ روزه ارائه کرد و آسیب‌ها، اشکالات و ایرادات شناسایی شد و مورد بحث و برسی قرار گرفت.

نماینده مجلس: ایستگاه‌های ایست و بازرسی بسیج باید فعال بمانند
نماینده مجلس: ایستگاه‌های ایست و بازرسی بسیج باید فعال بمانند

نایب رئیس مجلس، با تأکید بر نقش مؤثر ایستگاه‌های ایست و بازرسی در تأمین امنیت محلات در روزهای بحرانی، خواستار تداوم فعالیت این ایستگاه‌ها با همکاری بسیج و سایر نهادهای مسئول شد.

درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکا و اسرائیل
درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکا و اسرائیل

وزیر خارجه ایران طی سخنرانی در نشست شورای وزیران سازمان همکاری شانگهای و با اشاره به اقدامات تجاوزکارانه آمریکا و رژیم صهیونیستی گفت: از شورای سران سازمان همکاری شانگهای درخواست می‌کنم که وضعیت تجاوز را در سریع‌ترین زمان ممکن مورد بررسی قرار داده و تصمیمی در جهت ارائه حمایت سیاسی لازم و سایر مساعدت‌های مرتبط به جمهوری اسلامی ایران اتخاذ نماید.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است