کد خبر : 3264
انتشار : ۱۳۹۷/۰۶/۱۰ - 10:30
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

تبعیض‌ نژادی در دانشگاه هاروارد

تبعیض‌ نژادی در دانشگاه هاروارد

[ad_1]

وزارت دادگستری آمریکا اعلام کرد که گروهی از دانشجویان آسیایی‌-آمریکایی در دانشگاه "هاروارد"(Harvard University) پذیرفته نشدند و این دانشگاه نسبت به آن‌ها تبعیض نژادی قائل شده است.
دانشگا ه هاروارد

_سایت خبری مدآرا و به نقل از ای‌بی‌سی اکشن نیوز، دانشگاه “هاروارد”(Harvard University) نسبت به تعدادی از دانشجویان با ملیت، آسیایی‌-آمریکایی تبعیض قائل شده است و این دانشجویان را در دانشگاه نپذیرفته است.

وزارت دادگستری آمریکا از این دانشجویان که شاکی پرونده بودند دفاع و اظهار کرد که هیچگونه محدودیت قانونی در پذیرش این دانشجویان وجود ندارد و هاروارد نباید به خاطر نژاد دانشجویان از پذیرش آنها امتناع کند.

آمارها نشان می‌دهد که روند تبعیض نژادی دانشگاه هاروارد، بیشتر از باقی نژادها متوجه نژاد آسیایی-آمریکایی بوده است.

پرونده تبعیض نژادی دانشگاه هاروارد نسبت به دانشجویان از سال ۲۰۱۴ میلادی به دادگاه‌های این کشور ارائه شده است و تاکنون گروه‌های مختلفی از دانشجویان به دادگاه شکایت‌ کرده‌اند.

دانشگاه “هاروارد” همواره در تلاش بوده که نشان دهد دانشجویان این دانشگاه از لحاظ جغرافیایی، اقتصادی، اجتماعی و نژادی در شرایط متفاوتی هستند.

انتهای پیام

[ad_2]

Source link

اخبار مرتبط:
واکنش علی مطهری به ماراتن کیش: باید مسابقه در محیطی انجام شود که بانوان بتوانند بدون حجاب شرکت کنند
واکنش علی مطهری به ماراتن کیش: باید مسابقه در محیطی انجام شود که بانوان بتوانند بدون حجاب شرکت کنند

نماینده ادوار مجلس گفت: «برای آن که پدیده زشت ‎ماراتن کیش تکرار نشود، باید مسابقه بانوان در مسیر و محیطی انجام شود که خالی از آقایان باشد تا بتوانند بدون حجاب در آن شرکت کنند.»

عضو شورای شهر: زاکانی به دنبال مهندسی مشارکت در انتخابات است
عضو شورای شهر: زاکانی به دنبال مهندسی مشارکت در انتخابات است

مهدی اقراریان، عضو شورای شهر تهران با تأکید بر این که تیم زاکانی نیازمند یک مشارکت مهندسی‌شده برای پیروزی در انتخابات شوراها است، گفت: متأسفانه برخی از همکاران ما در شورای شهر نه در جایگاه نماینده شهروندان، بلکه اکنون در جایگاه روابط‌عمومی شهرداری تهران و در گذشته حتی به‌عنوان مسئول ستاد انتخاباتی شهردار تهران نقش‌آفرینی کرده‌اند.

نماینده مجلس: بحران مسکن، ۶۰ درصد سفره تهرانی‌ها را بلعید
نماینده مجلس: بحران مسکن، ۶۰ درصد سفره تهرانی‌ها را بلعید

نایب رئیس کمیسیون عمران تاکید کرد که ؛متوسط ۴۱ درصد درآمد خانواده‌ها صرف هزینه مسکن می‌شود و همچنین بانک‌ها و بانک مرکزی به دلیل عدم اجرای تعهدات قانونی در پرداخت تسهیلات مسکن مورد انتقاد شدید قرار داد و از ارجاع متخلفان به مراجع قضایی خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است