کد خبر : 326121
انتشار : ۱۴۰۳/۰۹/۲۵ - 23:23
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

نیاز اصفهان به گروه‌های خونی O و B منفی

مدیرکل انتقال خون استان اصفهان از نیاز به همه گروه‌های خونی بخصوص O و B منفی در استان اصفهان خبر داد.

نیاز اصفهان به گروه‌های خونی O و B منفی

به گزارش سایت خبری مدارا؛ کیان دهراب پور اظهار کرد: انتقال خون استان اصفهان به همه گروه‌های خونی بخصوص O و B منفی نیاز دارد.

به نوشته مهر؛ وی افزود: از هم استانی‌ها تقاضا می‌شود برای تأمین صد در صد نیاز بیماران به فرآورده‌های خونی به مراکز اهدای خون در استان مراجعه کنند و با اهدای یک واحد خون حداقل جان سه نفر را نجات دهند.

مدیرکل انتقال خون استان اصفهان تاکید کرد: با توجه به اینکه ذخیره خون استان این روزها بخاطر آلودگی و سردی هوا کاهش پیدا کرده است، اهداکنندگان با هر گروه خونی بخصوص گروه‌های خونی منفی به مراکز اهدای خون مراجعه کنند.

وی اضافه کرد: امروز یکشنبه ۲۵ آذر ذخیره خون استان، ۲۳۳۵ واحد معادل ۵/۷ روز می‌باشد که حداقل ذخیره خون باید ۸ روز باشد.

اخبار مرتبط:
ساخت آب‌شیرین‌کن‌های حرارتی با کمترین مصرف انرژی در دانشگاه صنعتی اصفهان
ساخت آب‌شیرین‌کن‌های حرارتی با کمترین مصرف انرژی در دانشگاه صنعتی اصفهان

محققان دانشگاه صنعتی اصفهان با بهره‌گیری از فناوری‌های نوین، موفق به طراحی، ساخت و نصب آب‌شیرین‌کن‌های حرارتی با کمترین میزان مصرف انرژی و حداقل تولید پساب شدند.

تدوین ۳۰۰ شاخص برای ارزیابی عملکرد مدیریت شهری اصفهان
تدوین ۳۰۰ شاخص برای ارزیابی عملکرد مدیریت شهری اصفهان

نایب رییس شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: ۳۰۰ شاخص کلیدی برای ارزیابی عملکرد مدیریت شهری و پایش برنامه‌های برنامه‌های راهبردی شهر مورد بررسی و تدوین قرار گرفته است.

۲۰ ماینر قاچاق در اصفهان کشف شد
۲۰ ماینر قاچاق در اصفهان کشف شد

فرمانده انتظامی شهرستان اصفهان از کشف ۲۰ دستگاه استخراج ارز دیجیتال قاچاق به ارزش ۱۵ میلیارد ریال از یک منزل خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است