کد خبر : 325962
انتشار : ۱۴۰۳/۰۹/۲۵ - 10:24
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

کاهش دمای تهران تا منفی ۳ درجه / برف و باران در مناطق شمالی و شرقی کشور

سازمان هواشناسی اعلام کرد: امروز (یکشنبه) در برخی مناطق شرق، سواحل دریای خزر، شمال شرق و جنوب شرق کشور، ابرناکی، گاهی برف و باران، رعدوبرق، وزش باد و کاهش دما پیش بینی می‌شود.

کاهش دمای تهران تا منفی ۳ درجه / برف و باران در مناطق شمالی و شرقی کشور

به گزارش سایت خبری مدارا: ایرنا نوشت: سازمان هواشناسی اعلام کرد: امروز (یکشنبه) در برخی مناطق شرق، سواحل دریای خزر، شمال شرق و جنوب شرق کشور، ابرناکی، گاهی برف و باران، رعدوبرق، وزش باد و کاهش دما پیش بینی می‌شود.

به گزارش  سازمان هواشناسی، امروز در استان‌های ایلام و خوزستان وزش باد، گرد و خاک و کاهش کیفیت هوا نیز رخ می‌دهد.

فردا (دوشنبه) در نوار شرقی کشور، وزش باد و کاهش نسبی دما ادامه خواهد داشت. غلطت آلاینده‌های جوی در شهر‌های صنعتی و پرجمعیت تهران و کرج افزایش موقتی می‌یابد.

همچنین طی امروز و فردا وزش باد شدید و گاهی خیزش گردوخاک در شرق و جنوب شرق انتظار می‌رود.

سه شنبه با گذر موج تراز میانی جو کشور در برخی نقاط شمال غرب، دامنه‌های جنوبی البرز و شمال شرق، افزایش ابر، وزش باد و در ارتفاعات رگبار پراکنده رخ می‌دهد.

چهارشنبه در جنوب و جنوب شرق کشور و بعد از ظهر در شمال شرق، وش باد و در ارتفاعات افزایش ابر و رگبار پراکنده پیش بینی می‌شود.

پنجشنبه در سواحل دریای خزر افزایش ابر و بارش پراکنده و در شرق و جنوب شرق کشور وزش باد رخ می‌دهد و به تدریج در نیمه غربی کشور جوی آرام و پایدار همراه با افزایش نسبی دما مستقر می‌شود.

قابل ذکر است افزایش نسبی دما روز دوشنبه در نیمه غربی و سه شنبه در نیمه شرقی کشور رخ خواهد داد.

تا ظهر یکشنبه دریای خزر، دوشنبه خلیج فارس و از ظهر دوشنبه و روز سه شنبه دریای عمان مواج است.

آسمان امروز تهران کمی تا قسمتی ابری، گاهی وزش باد و به تدریج با غبار رقیق همراه است. بیشینه دمای امروز پایتخت ۲ و کمیته دمای آن منفی سه درجه سانتی گراد بالای صفر خواهد بود.

اخبار مرتبط:
احتمال شنیده شدن صدای انفجارهای کنترل شده در اراک
احتمال شنیده شدن صدای انفجارهای کنترل شده در اراک

سپاه روح‌الله استان مرکزی با صدور اطلاعیه‌ای از خنثی‌سازی مهمات حملات رژیم صهیونیستی خبر داد.

هشدار افزایش غیرمعمول دما در ایران
هشدار افزایش غیرمعمول دما در ایران

محمد اصغری، کارشناس سازمان هواشناسی ایران نسبت به افزایش غیرمعمول و قابل توجه دما در روز‌های آینده هشدار داد.

سردار غیب‌پرور بر اثر عوارض شیمیایی به شهادت رسید
سردار غیب‌پرور بر اثر عوارض شیمیایی به شهادت رسید

سردار غلامحسین غیب‌پرور بعد از تحمل یک دوره بیماری به دلیل عوارض شیمیایی دوران ۸ سال دفاع مقدس به شهادت رسید.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است