کد خبر : 325436
انتشار : ۱۴۰۳/۰۹/۲۰ - 22:21
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

نیاز انتقال خون اصفهان به همه گروه‌های خونی

مدیرکل انتقال خون استان اصفهان گفت: انتقال خون استان اصفهان به همه گروه‌های خونی نیاز دارد.

نیاز انتقال خون اصفهان به همه گروه‌های خونی

به گزارش سایت خبری مدارا؛ کیان دهراب پور اظهار کرد: فصل سرما و آلودگی هوا منجر به کاهش مراجعات به مراکز اهدای خون شده است.

به نوشته مهر؛ وی با بیان اینکه از اهداکنندگان خون انتظار داریم برای تأمین صد در صد نیاز بیماران به فرآورده‌های خونی به مراکز اهدای خون در استان مراجعه کنند، اضافه کرد: اهداکنندگان با اهدای یک واحد خون حداقل جان سه نفر را نجات می‌دهند.

مدیرکل انتقال خون استان اصفهان ادامه داد: با توجه به اینکه ذخیره خون استان این روزها بخاطر آلودگی و سردی هوا کاهش پیدا کرده است، اهداکنندگان با هر گروه خونی به مراکز اهدای خون مراجعه کنند.

وی اذعان کرد: امروز سه شنبه ۲۰ آذر ذخیره خون استان، دو هزار و ۳۲۲ واحد معادل ۵ روز است که حداقل ذخیره خون باید ۸ روز باشد.

اخبار مرتبط:
مدیرکل محیط‌زیست اصفهان: نشتی خطوط نفتی خاک استان را آلوده کرده است
مدیرکل محیط‌زیست اصفهان: نشتی خطوط نفتی خاک استان را آلوده کرده است

مدیرکل محیط‌زیست اصفهان نسبت به آلودگی خاک استان بر اثر نشتی خطوط فرسوده انتقال فرآورده‌های نفتی و پسماندهای صنعتی هشدار داد.‌

خاک‌های درجه‌یک حاشیه زاینده‌رود در حال نابودی‌اند
خاک‌های درجه‌یک حاشیه زاینده‌رود در حال نابودی‌اند

رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی اصفهان گفت: خاک‌های درجه‌یک حاشیه زاینده‌رود در حال نابودی‌ است.

سرقت ۷۰ میلیاردی از منازل اصفهان کشف شد
سرقت ۷۰ میلیاردی از منازل اصفهان کشف شد

رئیس پلیس آگاهی استان اصفهان گفت: ۲ سارق که با دستبرد به ۱۰ منزل در شهر اصفهان و شهرستان شاهین شهر ۷۰ میلیارد ریال اموال شهروندان را به سرقت برده بودند دستگیر شدند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است