کد خبر : 325436
انتشار : ۱۴۰۳/۰۹/۲۰ - 22:21
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

نیاز انتقال خون اصفهان به همه گروه‌های خونی

مدیرکل انتقال خون استان اصفهان گفت: انتقال خون استان اصفهان به همه گروه‌های خونی نیاز دارد.

نیاز انتقال خون اصفهان به همه گروه‌های خونی

به گزارش سایت خبری مدارا؛ کیان دهراب پور اظهار کرد: فصل سرما و آلودگی هوا منجر به کاهش مراجعات به مراکز اهدای خون شده است.

به نوشته مهر؛ وی با بیان اینکه از اهداکنندگان خون انتظار داریم برای تأمین صد در صد نیاز بیماران به فرآورده‌های خونی به مراکز اهدای خون در استان مراجعه کنند، اضافه کرد: اهداکنندگان با اهدای یک واحد خون حداقل جان سه نفر را نجات می‌دهند.

مدیرکل انتقال خون استان اصفهان ادامه داد: با توجه به اینکه ذخیره خون استان این روزها بخاطر آلودگی و سردی هوا کاهش پیدا کرده است، اهداکنندگان با هر گروه خونی به مراکز اهدای خون مراجعه کنند.

وی اذعان کرد: امروز سه شنبه ۲۰ آذر ذخیره خون استان، دو هزار و ۳۲۲ واحد معادل ۵ روز است که حداقل ذخیره خون باید ۸ روز باشد.

اخبار مرتبط:
قاری‌قرآن: حل مشکلات پروژه‌های روستایی با توافقات محلی ممکن می‌شود
قاری‌قرآن: حل مشکلات پروژه‌های روستایی با توافقات محلی ممکن می‌شود

معاون امور عمرانی استانداری اصفهان گفت: رفع موانع اجرای پروژه‌های روستایی زمانی محقق می‌شود که دستگاه‌های اجرایی با حضور در محل و گفت‌وگوی مستقیم با ذینفعان، به توافق عملیاتی برسند.

تعویض ۴۰۰هزار چراغ معابر اصفهان ۱۰۰ مگاوات درمصرف برق صرفه‌جویی می‌کند
تعویض ۴۰۰هزار چراغ معابر اصفهان ۱۰۰ مگاوات درمصرف برق صرفه‌جویی می‌کند

استاندار اصفهان گفت: با اجرای طرح تعویض ۴۰۰ هزار چراغ پرمصرف معابر در سطح استان، ۱۰۰ مگاوات از مصرف انرژی برق اصفهان کاهش خواهد یافت.

محکوم متواری بعد از ۷ سال در اصفهان دستگیر شد
محکوم متواری بعد از ۷ سال در اصفهان دستگیر شد

ارئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان اصفهان گفت: همدست قاتل که ۷ سال پیش با مرخصی از زندان متواری شده بود در عملیات ویژه کارآگاهان پلیس آگاهی دستگیر شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است