کد خبر : 325330
انتشار : ۱۴۰۳/۰۹/۲۰ - 12:25
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

سخنگوی دولت در خصوص فیلترینگ: رئیس جمهور اختیارات زیادی دارد اما دولت به دنبال اجماع است نه دستور

فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت در پاسخ به این پرسش که با توجه به مخالفت با فیلترینگ در شورای عالی فضای مجازی، آیا رئیس جمهور اختیار رفع فیلتر را دارد؟ تصریح کرد: دولت، دولت وفاق است. رئیس جمهور اختیارات زیادی دارد و رئیس بسیاری از شوراهای عالی خود رئیس جمهور است ولی دولت به دنبال اجماع است نه دستور. این اقدام از اختیارات رئیس جمهور است اما دولت دنبال اجماع حداکثری است.

سخنگوی دولت در خصوص فیلترینگ: رئیس جمهور اختیارات زیادی دارد اما دولت به دنبال اجماع است نه دستور

به گزارش سایت خبری مدارا: ایسنا نوشت: فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت در پاسخ به این پرسش که با توجه به مخالفت با فیلترینگ در شورای عالی فضای مجازی، آیا رئیس جمهور اختیار رفع فیلتر را دارد؟ تصریح کرد: دولت، دولت وفاق است. رئیس جمهور اختیارات زیادی دارد و رئیس بسیاری از شوراهای عالی خود رئیس جمهور است ولی دولت به دنبال اجماع است نه دستور. این اقدام از اختیارات رئیس جمهور است اما دولت دنبال اجماع حداکثری است.

مهاجرانی درباره مخالفت اعضای شورای عالی فضای مجازی برای رفع فیلترینگ، تاکید کرد: اختیارات رئیس جمهور بالاست اما دولت، دولتِ وفاق است. قرار است اجماع کنیم نه اینکه لزوما دستور بدهیم. این از اختیارت رئیس جمهور است اما در راستای وفاق به دنبال کسب اجماع حداکثری هستیم.

اخبار مرتبط:
آثار دوره سلجوقی را شبانه و با بولدزر تخریب کردند!
آثار دوره سلجوقی را شبانه و با بولدزر تخریب کردند!

مدیرکل میراث فرهنگی استان اصفهان با تأکید بر وقوع حفاری غیرمجاز شبانه در عرصه تاریخی مسجد کمرزرین، از پیگیری قضائی جدی این اقدام خبر داد.

سخنگوی وزارتخارجه: اعتماد ما به آمریکا به زیر صفر رسیده است
سخنگوی وزارتخارجه: اعتماد ما به آمریکا به زیر صفر رسیده است

اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران درباره اخبار منتشره درباره مذاکرات مجدد اظهار کرد: این حرف و حدیث‌ها همواره شنیده می‌شود. مذاکره نوعی مبارزه است. همان‌طور که نیروهای مسلح جمهوری اسلامی در دفاع از کیان ایران اقدام کردند، دستگاه دیپلماسی هم وظیفه دارد در صورت اقتضا، از ابزار دیپلماسی برای تأمین منافع ملت ایران استفاده کند.

عراقچی: هیچ توافقی که در آن حق غنی‌سازی به رسمیت شناخته نشده باشد، را نخواهیم پذیرفت
عراقچی: هیچ توافقی که در آن حق غنی‌سازی به رسمیت شناخته نشده باشد، را نخواهیم پذیرفت

عباس عراقچی، وزیر امور خارجه کشورمان در جمع سفرا و کارداران و روسای نمایندگی های خارجی و بین‌المللی مقیم تهران گفت: باید به‌صراحت تأکید کنم که در هر راه‌حل مذاکره‌شده و در هر روند گفت‌وگویی، حقوق مردم ایران در موضوع هسته‌ای، از جمله حق غنی‌سازی باید به‌طور کامل مورد احترام قرار گیرد. ما هیچ توافقی را که در آن حق غنی‌سازی به رسمیت شناخته نشده باشد، نخواهیم پذیرفت.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است