کد خبر : 325052
انتشار : ۱۴۰۳/۰۹/۱۹ - 10:09
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

۶ مخل امنیت در حصه دستگیر شدند

رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس استان اصفهان از شناسایی و دستگیری ۶ نفر از مخلان نظم و امنیت عمومی محله حصه در عملیات مأموران سازمان اطلاعات این فرماندهی خبرداد.

۶ مخل امنیت در حصه دستگیر شدند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سرهنگ مسعود طریفی اظهار کرد: در پی اقدام مجرمانه تعدادی اراذل و اوباش که با نزاع و درگیری در محله حصه شهر اصفهان اقدام به برهم زدن نظم عمومی و سلب آسایش شهروندان کرده بودند، موضوع به صورت ویژه در دستور کار مأموران سازمان اطلاعات فرماندهی انتظامی استان قرار گرفت.

به نوشته مهر؛ وی افزود: مأموران پلیس با اقدامات هوشمندانه و کار اطلاعاتی دقیق تعداد ۶ نفر اراذل اوباش را در این رابطه شناسایی و ضمن هماهنگی با مرجع قضائی طی چند مرحله عملیات ضربتی آنها را در مخفیگاهشان دستگیر کردند.

رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس در گزارش خود با اشاره به معرفی متهمان دستگیر شده به مرجع قضائی به مخلان نظم و امنیت عمومی هشدار داد پلیس با هرگونه اقدامی که باعث ایجاد ناامنی در جامعه و برهم زدن آسایش شهروندان شود قاطعانه و درچار جوب قانون برخورد می‌کند.

اخبار مرتبط:
اصفهان را به‌مثابه‌ یک قطب‌نما ببینیم/ آمیختگی فناوری و هوش مصنوعی با آگاهی و درک هویت تمدنی اصفهان
اصفهان را به‌مثابه‌ یک قطب‌نما ببینیم/ آمیختگی فناوری و هوش مصنوعی با آگاهی و درک هویت تمدنی اصفهان

رئیس اتاق بازرگانی استان اصفهان گفت: اصفهان، تجلی‌گاه یک تمدن و سبک زندگی است و ما اجازه نخواهیم داد هیچ فناوری، حتی هوش مصنوعی، بدون آگاهی و درک از این هویت عمیق، وارد بافت زندگی‌مان شود.

اصفهان در مسیر پوست‌اندازی فناورانه است/ گذار از صنایع آلوده به فناوری جدید
اصفهان در مسیر پوست‌اندازی فناورانه است/ گذار از صنایع آلوده به فناوری جدید

استاندار اصفهان در جریان برگزاری نشست تخصصی فناوری‌های نوین، با تأکید بر ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت‌های هوش مصنوعی، متاورس و اینترنت اشیا گفت: استان اصفهان در مسیر پوست‌اندازی فناورانه قرار گرفته و این فناوری‌ها می‌توانند سهم قابل توجهی در رشد اقتصادی استان و کشور ایفا کنند.

افزایش حوادث محبوسی در آسانسورهای اصفهان
افزایش حوادث محبوسی در آسانسورهای اصفهان

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان از تکرار حوادث ناشی از گیرکردن افراد در آسانسورها خبر داد و گفت: توجه به مسائل ایمنی و نگهداری منظم این تجهیزات ضروری است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است