کد خبر : 324377
انتشار : ۱۴۰۳/۰۹/۱۴ - 10:22
دسته‌بندی : پیشنهاد سردبیر، سیاسی
چاپ

مسیح مهاجری: قانون عفاف و حجاب به هیچ موفقیتی نخواهد رسید / این قانون مردم را نسبت به اسلام و نظام اسلامی بدبین خواهد کرد

مسیح مهاجری با انتقاد از قانون مصوب مجلس درمورد حجاب نوشت: افرادی هم که می‌گویند معضل بی‌حجابی با کار فرهنگی حل خواهد شد، با ملاحظه آنهمه دستگاه فرهنگی که بودجه‌های کلان می‌گیرند و هیچ تأثیری در تحقق اهداف فرهنگی ندارند به اشتباه خود پی ببرند.

مسیح مهاجری: قانون عفاف و حجاب به هیچ موفقیتی نخواهد رسید / این قانون مردم را نسبت به اسلام و نظام اسلامی بدبین خواهد کرد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ حجت الاسلام مسیح مهاجری در روزنامه جمهوری اسلامی در یادداشتی به مصوبه عفاف و حجاب پرداخت و آن را در شرایط کنونی جامعه که دارای بی‌عدالتی و تبعیض هست، جایز ندانست.

او در این زمینه نوشت: البته افراد روحانی وابسته به جناح‌ها در طول سال‌های اخیر اظهارنظرهائی در زمینه اقدامات دولتی برای مقابله با بی‌حجابی کردند ولی متأسفانه تمام این اظهارنظر‌ها تأثیر گرفته از تفکر جناحی آنها بوده و از مایه‌های علمی محض بی‌بهره بودند.

برای روحانیت به هیچ‌وجه زیبنده نیست که وقتی در قدرت است احکام دین را همانطور وانمود کند که متناسب با در قدرت بودن است و هنگامی که در قدرت نیست همان احکام را طور دیگری جلوه دهد. معیار افراد روحانی برای بیان احکام دین باید درک واقعی علمی و رضای خدا باشد نه اقتضائات سیاسی و خوش آمدن این و آن.‌

می‌دانیم که بخش عمده‌ای از روحانیت به دلیل ملاحظاتی که دارند وارد مباحثی از قبیل حجاب نمی‌شوند ولی این قبیل توجیهات با توجه به افراط و تفریط‌هائی که در عرصه دین صورت می‌گیرد و بدبینی‌ها و گریزهائی که نسبت به دین و از اردوگاه دیانت به وجود می‌آورد بهیچوجه قابل قبول نیستند.

در اینکه حجاب یک حکم شرعی واجب‌الرعایه است تردیدی وجود ندارد. همین حکم اگر قانون باشد نیز باید به آن عمل شود. آنچه متأسفانه مورد غفلت قرار گرفته اینست که همین حکم واجب حجاب که بخشی از فرهنگ فاطمی است فقط با فراهم کردن زیرساخت‌های لازم اجتماعی است که می‌توان از مردم انتظار داشت به آن پای‌بندی نشان بدهند.

در جامعه‌ای که به نام اسلام حکمرانی می‌شود ولی از عدالت در آن خبری نیست، تبعیض همه جا را فراگرفته، شایسته‌سالاری فراموش شده، فقر و تنگدستی مردم را دچار مشکلات شدید معیشتی کرده، فساد اقتصادی بیداد می‌کند، پارتی‌بازی حرف اول را می‌زند و… چگونه می‌توان از مردم انتظار داشت به احکام دین و قانون پای‌بندی نشان بدهند؟

رعایت نکردن این امور که همگی از مهم‌ترین واجبات دینی هستند، باعث بی‌اعتنائی‌ها به احکام دین و عدم پای‌بندی به قانون شده است. تردیدی وجود ندارد که این معضل با قانون عفاف و حجاب حل شدنی نیست. نویسندگان این قانون تقریباً تمام وزارتخانه‌هاو دستگاه‌های اجرائی و قضائی و تقنینی و انتظامی و حوزه علمیه و سازمان تبلیغات و موسسات فرهنگی را به صحنه آورده‌اند تا با بی‌حجابی مبارزه کنند غافل از اینکه حتی با استفاده از این لشکر عظیم در شرایط کنونی به هیچ موفقیتی نخواهند رسید ولی اگر آن بی‌عدالتی‌ها و تبعیض‌ها و فساد‌ها و بی‌قانونی‌ها را از بین ببرند بدون بکارگیری حتی یک نفر از افراد این وزراتخانه‌ها و دستگاه‌ها و آنهمه امکانات، موفق به ترغیب مردم به اجرای احکام دین خواهند شد.

افرادی هم که می‌گویند معضل بی‌حجابی با کار فرهنگی حل خواهد شد، با ملاحظه آنهمه دستگاه فرهنگی که بودجه‌های کلان می‌گیرند و هیچ تأثیری در تحقق اهداف فرهنگی ندارند به اشتباه خود پی ببرند.

پیشنهاد می‌کنم حضرات روحانی متن کامل قانون عفاف و حجاب را با دقت بخوانند و اگر به این نتیجه رسیدند که این قانون به جای حل معضل بی‌حجابی، مردم را نسبت به اسلام و نظام اسلامی بدبین خواهد کرد، در قبال فرهنگ فاطمی احساس مسئولیت کنند.

اخبار مرتبط:
سیدحسین موسویان: روسیه هواپیمای جنگنده سوخو-۳۵ و سیستم پدافند اس- ۴۰۰ را به ایران نداد،
سیدحسین موسویان: روسیه هواپیمای جنگنده سوخو-۳۵ و سیستم پدافند اس- ۴۰۰ را به ایران نداد،

موسویان نوشت: «روسیه هواپیمای جنگنده سوخو-۳۵ و سیستم پدافند اس- ۴۰۰ را به ایران نداد با وجود اینکه ایران چند دهه تحت تهدید حمله نظامی دو قدرت اتمی آمریکا و اسرائیل قرار داشت و نهایتا هم مورد حمله این دو کشور قرار گرفت. اما به هند پیشنهاد ۱۱۷ فروند سوخو-۳۵ M و تولید مشترک سوخو-۵۷ با انتقال کامل فناوری را به هند داده در حالیکه هند متحد آمریکا است.»

ارتش اسرائیل مدعی بازداشت گروه‌ مرتبط با ایران شد
ارتش اسرائیل مدعی بازداشت گروه‌ مرتبط با ایران شد

رژیم صهیونیستی مدعی شد که نیروهای ارتش این رژیم طی عملیاتی ویژه در جنوب سوریه، یک گروه را که با ایران ارتباطاتی داشته، شناسایی و دستگیر کرده است.

سایت اصولگرا: جاسوس ها و نفوذی ها همچنان کف خیابان هستند
سایت اصولگرا: جاسوس ها و نفوذی ها همچنان کف خیابان هستند

نکته قابل توجه این است که امروزه نفوذ صرفا به شکل کلاسیک جاسوسی نیست.

ارسال دیدگاه

2 پاسخ به “مسیح مهاجری: قانون عفاف و حجاب به هیچ موفقیتی نخواهد رسید / این قانون مردم را نسبت به اسلام و نظام اسلامی بدبین خواهد کرد”

  1. Omid گفت:

    جناب مهاجری
    شما اینقدر خوب هستید
    پس برای آزادی دزدان و باچاقچیان و بدهکاران و دیگر زندانیان فعالیت کنید
    در ضمن قوانین راهنمایی و رانندگی هم باعث میشود مردم نسبت به دین بد بین شوند و چراغ قرمز و بستن کنربند و سرعت غیر مجاز را هم بردارید

  2. Omid گفت:

    جناب مهاجری
    شما اینقدر خوب هستید
    تمام زندانیان و مجرمین اعم از سرقت و قاچاقچیان آزاد شوند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است