کد خبر : 324236
انتشار : ۱۴۰۳/۰۹/۱۳ - 11:39
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

سعید جلیلی: چرا حرف از توافق جدید می زنید؟ حرف از توافق جدید با غرب اشتباه است / برخی بندهای برجام باعث تحقیر ملت ایران شد

سعید جلیلی با بیان اینکه حرف از توافق جدید با غرب اشتباه است، گفت: ما بارها اعلام کرده‌ایم که ایران همواره در برجام پای تعهدات خود بوده است.

سعید جلیلی: چرا حرف از توافق جدید می زنید؟ حرف از توافق جدید با غرب اشتباه است / برخی بندهای برجام باعث تحقیر ملت ایران شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ مهر نوشت: سعید جلیلی بعد از ظهر دوشنبه در جمع دانشجویان دانشگاه سمنان در سالن همایش‌های این دانشگاه با بیان اینکه برجام سند طلبکارانه ای بود، تاکید کرد: حرف از توافق جدید اشتباه است.

وی افزود: بارها اعلام کردیم که در برجام ایران اسلامی به همه توافقات خود عمل کرد اما طرف مقابل از آن خارج شد پس عملاً صحبت از توافق دیگر اشتباه خواهد بود.
جلیلی با بیان اینکه چرا در این شرایط باید حرف از توافق جدید زد؟ گفت: مهلت برجام ۱۰ ساله است و ۲۶ مهر ۱۴۰۴ این مدت به اتمام می‌رسد و دیگر توافق جدید معنایی نخواهد داشت.
جلیلی با بیان اینکه برخی بندهای برجام باعث تحقیر ملت ایران بود، بیان کرد: در یکی از بندهای برجام اعلام شده بود که اگر ایران اعتراضی به طرف مقابل داشته باشد خود به خود تحریم‌ها با مکانیسم ماشه باز می‌گردد.
وی افزود: این به آن معنی است که ایران اسلامی اصلاً حق شکایت ندارد و طرف مقابل هر چه خواست صورت دهد و این پذیرفتنی نیست.
جلیلی با بیان اینکه امروز ما باید صحنه و میدان را بشناسیم وگرنه در تحلیل دچار خطا می‌شویم، تاکید کرد: تأثیر منفی برخی از همین تحلیل‌ها از تحریم هم بیشتر است.
اخبار مرتبط:
امیر پوردستان: در جنگ آینده اقتدار سربازان امام خامنه‌ای را به دنیا نشان می دهیم
امیر پوردستان: در جنگ آینده اقتدار سربازان امام خامنه‌ای را به دنیا نشان می دهیم

امیر سرتیپ «احمدرضا پوردستان» رئیس مرکز مطالعات راهبردی ارتش: در دفاع مقدس ۱۲ روزه عمدتاً با موشک با دشمن مقابله کردیم، اما در جنگ آینده در صورت نیاز، دشمن را در عرصه‌های دیگر درگیر خواهیم کرد و اقتدار سربازان امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی) و سرباز مسلمان را به دنیا نشان می‌دهیم.

وزارت خزانه داری آمریکا: شبکه انتقال پول نفت ایران را تحریم کردیم
وزارت خزانه داری آمریکا: شبکه انتقال پول نفت ایران را تحریم کردیم

وزارت خزانه‌داری آمریکا، دو ایرانی و بیش از ده‌ها فرد و شرکت در هنگ‌کنگ و امارات متحده عربی را روز سه‌شنب به دلیل هماهنگی و فعالیت در انتقال‌های رمزارزی به ارزش ۱۰۰ میلیون دلار از فروش نفت تحریم کرد.

تصاویری از دیدار لاریجانی با بن‌سلمان در ریاض
تصاویری از دیدار لاریجانی با بن‌سلمان در ریاض

علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان در سفر به ریاض با محمد بن سلمان ولیعهد سعودی دیدار کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است