حمله نماینده عضو جبهه پایداری علیه ظریف: استادِ اعظمِ التماس که از نفس افتاده بود، مجددا نفس گرفته و با تصرف جایگاه غیرقانونی، خواستار مذاکره التماسی [با آمریکا] شده /این التماسها در جهت حفظ فرزندان عزیزش است
نبویان، نماینده مجلس و چهره نزدیک به جلیلی با حمله به ظریف گفت: استادِ اعظمِ التماس که از نفس افتاده بود، مجددا نفس گرفته و با تصرف جایگاه غیرقانونی، خواستار مذاکره التماسی [با آمریکا] شده است.
به گزارش سایت خبری مدارا؛ نبویان در توئیتی با انتشار عکسی از ظریف نوشت: «ستادِ اعظمِ التماس که از نفس افتاده بود، مجددا نفس گرفته و با تصرف جایگاه غیرقانونی، التماس از دشمنان را آغاز و خواستار مذاکره التماسی شد.
این التماسها در جهت منافع شخصی و حفظ فرزندان عزیزش است که در آمریکا ساکن هستند، نه دفاع از ملت بزرگ ایران که با التماس بیگانهاند.»
سردار کوثری گفت: این خود آمریکا بود که برجام را پاره کرد و بعد هم اروپاییها به تعهدات خود ذیل این توافق عمل نکردند، خب وقتی چنین اتفاقاتی رخ داده است، دیگر فعالسازی مکانیزم ماشه چه معنایی دارد؟ اگر هم اروپاییها اسنپبک را فعال کنند، ایران حتما اقدامات تلافیجویانهای انجام خواهد داد که یکی از آنها میتواند خروج از NPT باشد.