کد خبر : 323966
انتشار : ۱۴۰۳/۰۹/۱۱ - 22:53
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

۵ هزار نخبه تحت پوشش تسهیلات بنیاد نخبگان اصفهان قرار گرفتند

رئیس بنیاد نخبگان استان اصفهان گفت: این نهاد تاکنون با ارائه تسهیلات از ۵ هزار نخبه حمایت کرده است.

۵ هزار نخبه تحت پوشش تسهیلات بنیاد نخبگان اصفهان قرار گرفتند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ساره گلی عصر یکشنبه با اشاره به رسالت‌های بنیاد نخبگان در سطح استان اصفهان اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین وظایف بنیاد، شناسایی و تعیین اولویت‌های استان است. این اولویت‌ها با هدف ارتقای توانمندی‌های محلی و استانی تعریف شده و از طریق هیئت‌های اندیشه‌ورز مورد بررسی قرار می‌گیرند.

به نوشته مهر؛ وی ادامه داد: این هیئت‌ها پس از بررسی موضوعات، طرح‌های عملیاتی و اجرایی (به اصطلاح صنعتی RFP) را تدوین می‌کنند. سپس با توجه به نقش مدیریت استانی، شرایط برای اجرایی کردن این طرح‌ها مهیا می‌شود.

رئیس بنیاد نخبگان استان اصفهان خاطر نشان کرد: بنیاد نخبگان با توجه به رسالت‌های خود می‌تواند اولویت‌های شهرستان‌ها را نیز شناسایی کرده و در راستای اولویت‌های کلی استان، اندیشه‌ورزی و برنامه‌ریزی لازم را انجام دهد.

وی همچنین به ساختار چابک این مجموعه اشاره کرد و گفت: بنیادها و معاونت‌های علمی باید سیستمی چابک و کارآمد باشند. ایجاد شعبه یا نمایندگی در شهرستان‌ها برای بنیاد نخبگان ممنوع است، اما می‌توان نماینده‌ای از شهرستان‌ها داشت که به‌صورت مستقیم با بنیاد در ارتباط باشد.

ساره گلی بیان کرد: این نماینده نباید از یک قشر خاص باشد و باید توانایی حمایت از تمامی اقشار را داشته باشد؛ همچنین می‌توان یک شورای محلی تشکیل داد که دبیر آن شورا با بنیاد ارتباط مستمر داشته باشد.

وی اضافه کرد: آمادگی داریم تا به‌صورت حضوری یا آنلاین در جلسات هفتگی با نمایندگان شهرستان‌ها در ارتباط باشیم.

رئیس بنیاد نخبگان اصفهان افزود: بنیاد نخبگان عضو ندارد اما بر اساس تسهیلات و طرح‌هایی که ارائه می‌دهد، آمار تقریبی از افراد تحت پوشش خود دارد.

به گفته گلی، تاکنون حدود پنج هزار نفر از تسهیلات بهره‌مند شده‌اند که از این تعداد، ۲۵۰۰ نفر دانش‌آموخته هستند و اکنون مشغول به کار شده‌اند؛ همچنین، ۲۵۰۰ نفر دیگر نیز شامل دانش‌آموزان و دانشجویان می‌شوند.

اخبار مرتبط:
۱۰۰ میلیارد تومان برای مدیریت روان‌آب‌ها در شهر اصفهان اختصاص یافت
۱۰۰ میلیارد تومان برای مدیریت روان‌آب‌ها در شهر اصفهان اختصاص یافت

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهردار اصفهان از اختصاص یکصد میلیارد تومان بودجه به احداث کانال و چاه جذبی در اصفهان خبر داد.

پیوستن به پویش «اصفهان منهای ۲۰» برابر است با تابستانی بدون کم آبی
پیوستن به پویش «اصفهان منهای ۲۰» برابر است با تابستانی بدون کم آبی

مدیرعامل شرکت آب‌وفاضلاب استان اصفهان گفت: مردم استان با پیوستن به پویش «اصفهان منهای ۲۰»، تابستان سال جاری را بدون کم‌آبی سپری کنند.

قطع شبکه گاز در برخی مناطق اصفهان
قطع شبکه گاز در برخی مناطق اصفهان

روابط عمومی شرکت گاز استان اصفهان از قطع گاز به‌دلیل تعمیرات اضطراری شبکه در برخی از مناطق شهر اصفهان خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است