کد خبر : 323707
انتشار : ۱۴۰۳/۰۹/۱۰ - 15:25
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

۶ ملک تجاری کوروش کمپانی به فروش رفت

مدیرکل بازاریابی و فروش اموال غیرمنقول سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی گفت: در مزایده ۱۱۵۸، یک واحد ملک تجاری کوروش کمپانی که در اختیار این سازمان بود، فروخته شد.

۶ ملک تجاری کوروش کمپانی به فروش رفت

به گزارش سایت خبری مدارا: ایرنا نوشت: «محمد فرخی» از رمزگشایی مزایده سراسری ۱۱۵۸ املاک و مستغلات خبر داد و اظهار کرد: نتایج این مزایده که در آن ۳۶۶ ردیف املاک و مستغلات، شامل باغ و اراضی، مسکونی، آپارتمان، زمین تجاری، صنعتی با قیمت پایه حدود ۴۵ هزار میلیارد ریال عرضه شده بود، مشخص شد.

وی با بیان اینکه این مزایده در ۲۶ استان برگزار شد، افزود: در این مزایده ۶ ردیف ملک در استان های تهران، البرز، اصفهان، آذربایجان شرقی و خراسان جنوبی با قیمت بیش از ۲۰۴ میلیارد و ۶۸۸ میلیون ریال به فروش رسید.

مدیرکل بازاریابی و فروش اموال غیرمنقول سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی گفت: در این مزایده، یک ملک تجاری در استان اصفهان مربوط به کوروش کمپانی هم به فروش رفت.

گفتنی است مزایده ۱۱۵۸ از ساعت هشت روز چهارشنبه ۲۳ آبان ماه آغاز و متقاضیان تا ساعت ۲۴ روز شنبه سوم آذرماه فرصت داشتند در این مزایده شرکت کنند.

اخبار مرتبط:
هادی مرزبان، کارگردان تئاتر درگذشت
هادی مرزبان، کارگردان تئاتر درگذشت

هادی مرزبان کارگردان تئاتر در ۸۱ سالگی از دنیا رفت.

رئیس سازمان مدیریت بحران: عملیات اطفای آتش در جنگل الیت بسیار موفقیت آمیز بود / بیشتر درختان جوان الیت سالم هستند
رئیس سازمان مدیریت بحران: عملیات اطفای آتش در جنگل الیت بسیار موفقیت آمیز بود / بیشتر درختان جوان الیت سالم هستند

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور از پیشرفت قابل توجه مهار آتش سوزی در جنگل "الیت" از توابع شهرستان چالوس خبرداد و گفت: با استقرار نیروهای همیار طبیعت و یگان حفاظت مناطع طبیعی و محیط زیست در شرق منطقه از سرایت آتش سوزی به منطقه مرزن آباد جلوگیری شد.

انتقاد تند نرجس سلیمانی از زاکانی
انتقاد تند نرجس سلیمانی از زاکانی

رییس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای شهر تهران نسبت به وضعیت عزل و انتصابات در شهرداری تهران و جذب و ارتقای کارمندان انتقاد کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است