کد خبر : 323605
انتشار : ۱۴۰۳/۰۹/۱۰ - 02:46
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

لزوم احیای پیشرانی اصفهان در گردشگری

معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی بر لزوم احیای نقش پیشرانی اصفهان در حوزه گردشگری تاکید کرد.

لزوم احیای پیشرانی اصفهان در گردشگری

به گزارش سایت خبری مدارا؛ علی اصغر شالبافیان حسین آبادی در آئین گشایش چهاردهمین نمایشگاه بین المللی گردشگری، صنایع دستی و هتلداری با بیان اینکه نیازمند احیای نقش پیشرانی اصفهان در حوزه گردشگری هستیم، اظهار کرد: خوشبختانه با حضور استاندار جدید اصفهان و تیم خوب ایشان و همدلی که بین اعضای دولت و بخش خصوصی و به ویژه اتاق بازرگانی وجود دارد، شرایط برای تحقق این مهم فراهم شده است.

به نوشته مهر؛ معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با اشاره به اقدامات صورت گرفته برای توسعه گردشگری خارجی، خاطرنشان کرد: دسترسی بازارهای مختلف به شهرهای مختلف ایران تسهیل شده و نه تنها نیمی از جمعیت دنیا می‌توانند بدون روادید وارد اصفهان شوند بلکه ورود خروج گردشگران نیز الکترونیکی شده است.

شالبافیان افزود: حمایت‌های مختلفی در حوزه سرمایه گذاری انجام شده و شهرداری اصفهان می‌تواند پیشگام باشد. ای ین نامه تأسیسات ترکیبی در دستور کار قرار گرفته است به این معنا که در اراضی گردشگری امکان ساخت اداری، تجاری و مسکونی را با صدور سند تفکیکی فراهم می‌کند و این ای ین نامه در حال تصویب است.

چهاردهمین نمایشگاه بین المللی گردشگری، صنایع دستی و هتلداری با حضور نمایندگان هشت استان کشور و برپایی بیش از ۲۵۰ غرفه عصر پنجشنبه در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی اصفهان گشایش یافت.

نمایندگان کشورهای هیأت‌های خارجی از چهار شهر خواهرخوانده اصفهان از جمله ایروان، سن پترزبورگ، کازان روسیه و کویت غرفه برپا کردند.

این نمایشگاه تا روز یکشنبه ۱۱ آذر از ساعت ۱۵ تا ۲۱ در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی اصفهان برپا است.

همچنین تابلوی سفر معراج پیامبر اعظم با تکنیک سوخته چرم اثر استاد خوشنویس‌زاده اصفهانی و کتاب نگین‌های سرخ نصف جهان در آئین گشایش نمایشگاه رونمایی شد.

اخبار مرتبط:
۵۱۰ میلیارد در حساب کلاهبرداران مجازی مسدود شد
۵۱۰ میلیارد در حساب کلاهبرداران مجازی مسدود شد

فرمانده انتظامی استان اصفهان گفت: طی آذر ماه امسال مبلغ ۵۱۰ میلیارد ریال وجوه کلاهبرداری شده در فضای مجازی در حساب کلاهبرداران مسدود شد.

امدادرسانی هلال‌احمر اصفهان به بیش از ۲ هزار حادثه‌دیده در برف
امدادرسانی هلال‌احمر اصفهان به بیش از ۲ هزار حادثه‌دیده در برف

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان اصفهان از امدادرسانی به بیش از ۲ هزار حادثه‌دیده و ارائه خدمات امدادی به صدها خودروی گرفتار در محورهای برف‌گیر استان طی کمتر از ۶ ساعت گذشته خبر داد.

نفوذ توده هوای سرد به اصفهان؛ هواشناسی هشدار صادر کرد
نفوذ توده هوای سرد به اصفهان؛ هواشناسی هشدار صادر کرد

اداره کل هواشناسی اصفهان نسبت به نفوذ توده هوای سرد از عرض‌های بالا و یخبندان هشدار سطح زرد صادر کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است