کد خبر : 323569
انتشار : ۱۴۰۳/۰۹/۰۸ - 10:41
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

عراقچی: ایران حق دارد به تل‌آویو پاسخ دهد

وزیر امور خارجه ایران می‌گوید تهران از حق مشروع برای واکنش به حمله تجاوز نظامی اسرائیل برخوردار است اما تحولات منطقه از جمله آتش‌بس در لبنان را در نظر خواهد گرفت.

عراقچی: ایران حق دارد به تل‌آویو پاسخ دهد

به گزارش سایت خبری مدارا: سیدعباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران که برای حضور در نشست مجمع جهانی تمدن‌ها در لیسبون، پرتغال به سر می‌برد، عصر امروز به خبرنگاران گفت: تهران حق خود برای واکنش به حملات هوایی ماه گذشته اسرائیل به ایران را محفوظ می‌داند، اما تحولات دیگری در منطقه مانند توافق آتش‌بس در لبنان را نیز در نظر می‌گیرد.

به گزارش ایسنا، وزر خارجه ایران به خبرنگاران گفت که ایران از توافق روز سه‌شنبه استقبال می‌کند و امیدوار است که این توافق بتواند به آتش‌بس دائمی منجر شود.

اخبار مرتبط:
اعتراف رسانه نزدیک به قالیباف به نقش او در کنارگذاشتن برخی وزرا قبل از استیضاح
اعتراف رسانه نزدیک به قالیباف به نقش او در کنارگذاشتن برخی وزرا قبل از استیضاح

ارگان مطبوعاتی نزدیک به رئیس مجلس تلاش کرده نشان دهد قالیباف و پزشکیان بر سر کنارگذاشتن برخی وزرا تفاهم کرده اند.

پیش‌بینی ایلان ماسک درباره رئیس‌جمهور بعدی آمریکا
پیش‌بینی ایلان ماسک درباره رئیس‌جمهور بعدی آمریکا

«ایلان ماسک» در یک رویداد خصوصی برای اعضای فعلی و پیشین «دوج» در اواخر ماه گذشته با پیش‌بینی درباره آینده کاخ سفید گفته است که ایالات متحده در آغاز یک «دوره ۱۲ ساله بزرگ» قرار دارد.

آیت‌الله سنجری‌اراکی: حکم کفر و خروج از دین بر «اردستانی» صادق است!
آیت‌الله سنجری‌اراکی: حکم کفر و خروج از دین بر «اردستانی» صادق است!

در پی انجام مناظره میان حجت‌الاسلام حامد کاشانی و حجت‌الاسلام عبدالرحیم سلیمانی اردستانی با موضوع «مظلومیت و شهادت حضرت زهرا (س)»، آیت‌الله سنجری اراکی در پاسخ به استفتایی درباره حجت‌الاسلام اردستانی گفت: «او از اصول مذهب شیعه خارج شده و حکم به کفر یا خروج از دین بر او صادق است.»

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است