کد خبر : 323544
انتشار : ۱۴۰۳/۰۹/۰۸ - 10:13
دسته‌بندی : برگزیده ها، ورزشی
چاپ

صدای عادل فردوسی‌پور هم توقیف کردند

ساترا، نهادی که زیر نظر صداوسیما فعالیت می کند، دستور ممنوعیت گزارش فردوسی‌پور را ۲ دقیقه بعد از پخش آن صادر کرد. فردوسی پور اخیرا در برخی پلترفم ها به گزارشگری بازی های فوتبال بازگشته بود.

صدای عادل فردوسی‌پور هم توقیف کردند

به گزارش سایت خبری مدارا: مدیر آپارات تماس تلفنی ساترا با آپارات برای توقف گزارشگری عادل را منتشر کرد.

او نوشت: «اصلا فرق نمی کنه محتوا چی باشه، از نظر ساترا و صداوسیما کلا هر چی دیده بشه، توقیفه. اکنون از ساترا تماس گرفتند که پخش گزارش فردوسی پور هم توقیفه. از این به بعد هر درخواست عجیب یا برخورد غیرقانونی یا از سر زورگویی ساترا و صداوسیما رو توییت می کنم.»

 دستور توقیف صدای عادل فردوسی‌پور صادر شد

اخبار مرتبط:
شروط عجیب مالکان برای اجاره مسکن / مستاجران در تنگنای بازار اجاره
شروط عجیب مالکان برای اجاره مسکن / مستاجران در تنگنای بازار اجاره

بازار اجاره مسکن در ایران، حالا دیگر فقط تحت تاثیر قیمت‌های نجومی نیست؛ برخی از مالکان با تعیین شروطی غیرمعمول و عجیب، مستاجران را در موقعیت‌های سخت و گاه تحقیرآمیز قرار داده‌اند. شروطی که از وضعیت تاهل مستاجر تا تعداد فرزند ادامه دارد؛ در برخی از موارد حتی الزام به مراقبت از افراد سالمند و توانخواه یا نظافت حیاط صاحب‌خانه به دست مستاجر نیز به چشم می‌خورد!

استخراج رمزارز در مراکز مجاز محدود شد
استخراج رمزارز در مراکز مجاز محدود شد

مدیرعامل شرکت توانیر با اشاره به مصوبه وزیر نیرو در مورد "دستورالعمل مقررات تامین برق مراکز مجاز استخراج رمزارزها" محدودیت فعالیت مراکز مجاز استخراج رمزارز تا پایان شهریور ۱۴۰۴ را ابلاغ کرد.

واکنش تند وزارت صمت به توقف عرضه خودرو به دلیل عدم تغییر قیمت
واکنش تند وزارت صمت به توقف عرضه خودرو به دلیل عدم تغییر قیمت

مدیرکل دفتر خودرو وزارت صمت گفت: اعلام مسئولان ایران‌خودرو مبنی بر عرضه نکردن خودرو به دلیل افزایش نیافتن قیمت محصولات تولیدی از سوی وزارت صمت، قابل قبول نیست.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است