کد خبر : 323325
انتشار : ۱۴۰۳/۰۹/۰۶ - 20:31
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

۳۲ کیلوگرم تریاک در اصفهان کشف شد

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان اصفهان از توقیف یک دستگاه خودرو سواری و کشف محموله ۳۲ کیلویی تریاک در عملیات مأموران این پلیس خبر داد.

۳۲ کیلوگرم تریاک در اصفهان کشف شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سرهنگ احمد نیکبخت اظهار کرد: با اشراف اطلاعاتی خوب مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر مرکز استان، مشخص شد محموله‌ای از مواد افیونی در یکی از محورهای مواصلاتی سطح استان در حال جابجایی است که اقدامات میدانی مأموران برای شناسایی این محوله آغاز شد.

به نوشته مهر؛ وی افزود: مأموران پلیس بلافاصله در محور مورد نظر حاضر و با انجام بررسی‌های دقیق میدانی در نهایت خودرو حامل مواد مخدر را شناسایی و در یک عملیات کاملاً هماهنگ خودرو را متوقف و ۴ سرنشین آن را دستگیر کردند.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان اصفهان با اشاره به کشف محموله ۳۲ کیلویی و ۷۸۰ گرمی تریاک در این عملیات خاطر نشان کرد: افراد دستگیر شده پس از تشکیل پرونده به مرجع قضائی تحویل شدند.

اخبار مرتبط:
بوفه غذاهای شاخص محلی اصفهان برای نخستین بار رونمایی شد
بوفه غذاهای شاخص محلی اصفهان برای نخستین بار رونمایی شد

بوفه غذاهای سنتی اصفهان با هدف معرفی دوباره فرهنگ خوراک اصیل این شهر تاریخی رونمایی شد.

عابدی:دختر موتورسوار در شهرک صنعتی دولت‌آباد جان باخت
عابدی:دختر موتورسوار در شهرک صنعتی دولت‌آباد جان باخت

سخنگوی مرکز اورژانس استان اصفهان گفت: بر اثر برخورد یک دستگاه موتورسیکلت با کامیون در منطقه صنعتی دولت‌آباد اصفهان، دختر جوان ۲۰ ساله‌ای که راکب موتورسیکلت بود در دم جان باخت.

کرم‌زاده:گردشگری خوراک اصفهان نیازمند مشوق است
کرم‌زاده:گردشگری خوراک اصفهان نیازمند مشوق است

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان گفت: مشوق‌هایی برای دغدغه‌مندان گردشگری خوراک اصفهان که به سروغذاهای سنتی می‌پردازند در نظر گرفته شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است