کد خبر : 323318
انتشار : ۱۴۰۳/۰۹/۰۶ - 20:15
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

سامانه بارشی مناطقی از اصفهان را فرا می‌گیرد

رئیس مرکز پیش‌بینی و مخاطرات جوی اداره کل هواشناسی اصفهان گفت: سامانه بارشی مناطق غرب و جنوب استان را فرا می‌گیرد.

سامانه بارشی مناطقی از اصفهان را فرا می‌گیرد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ لیلا امینی اظهار داشت: آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی نشان می‌دهد که طی امروز و فردا فعالیت یک سامانه بارشی مناطق غرب و جنوب استان را در بر می‌گیرد و افزایش ابر، سرعت وزش باد و تند باد لحظه‌ای، در برخی ساعات رگبار باران، مه، گاهی رعد و برق و در مناطق کوهستانی و سردسیر استان بارش برف به همراه دارد.

به نوشته مهر؛ به گفته وی، بیشترین فعالیت این سامانه در نیمه غربی و جنوبی استان خواهد بود و در دیگر مناطق استان بارش‌های محلی وجود خواهد داشت.

رئیس مرکز پیش‌بینی و مخاطرات جوی اداره کل هواشناسی اصفهان اضافه کرد: روز پنجشنبه وزش باد شدید و توفان لحظه‌ای در بسیاری از نواحی به‌ویژه در مناطق شرقی استان پیش بینی می‌شود.

امینی با اشاره به کاهش دما بین چهار تا ۶ درجه سلسیوس از روز پنجشنبه، خاطرنشان کرد: روند رو به کاهش دمای استان تا شنبه هفته آینده ادامه خواهد داشت.

به گفته وی، کاهش دما در مناطقی مانند اسلام آباد موگویی، بویین میان دشت، سمیرم، چادگان، خوانسار، فریدن (داران)، شاهین شهر و میمه، فریدونشهر، دهاقان و گلپایگان محسوس‌تر خواهد بود و احتمال افزایش مصرف حامل‌های انرژی و خسارت به صنعت کشاورزی بر اثر سرمازدگی وجود دارد.

رئیس مرکز پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان با بیان اینکه بیشینه دما طی ۲۴ ساعت آینده به ویژه در نیمه شرقی استان ۲ تا چهار درجه افزایش دارد، گفت: خور و بیابانک با بیشینه دمای ۲۶ درجه سلسیوس بالای صفر و بویین با کمینه دمای سه درجه سلسیوس بالای صفر به ترتیب گرم‌ترین و خنک‌ترین مناطق استان خواهند بود.

اخبار مرتبط:
پروژه انتقال آب دریا به اصفهان به سرانجام رسید
پروژه انتقال آب دریا به اصفهان به سرانجام رسید

استاندار اصفهان گفت: پروژه انتقال آب دریا به اصفهان به سرانجام رسید.

درآمد گمرکات اصفهان ۵۳ درصد افزایش یافت
درآمد گمرکات اصفهان ۵۳ درصد افزایش یافت

مدیرکل گمرکات استان اصفهان از رشد ۵۳ درصدی در آمد واریز به خزانه گمرکات استان در بهار امسال خبرداد.

مادر و فرزند ۳ ماهه در کاشان از آتش نجات یافتند
مادر و فرزند ۳ ماهه در کاشان از آتش نجات یافتند

مدیرعامل سازمان آتش نشانی کاشان از نجات مادر ۲۱ ساله و فرزند سه ماهه‌اش از آتش سوزی در منزل مسکونی خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است